9 TING JEG ALTID HAR I MIT KØKKEN

Indeholder reklamelinks

 1. Udos choice olie har jeg brugt igennem en årrække og har altid en flaske til at stå i køleskabet. Jeg bruger olien i smoothies og hælder også nogle gange et lille shot i drengenes havregrød. Den er nemlig fyldt med en masse gode, økologiske olier, blandt andet Omega 3 fedtsyrer og kæmpenatlysolie. Den kan købes på tilbud her.
 2. Filterkanden som reducerer kalk og tungmetaller i vandet, har jeg nævnt før og det er med god grund, for vi er simpelthen så glade for den herhjemme. Synes det er så fedt, at det er muligt at rense vores drikkevand med noget så simpelt som en kande. Den kan købes på tilbud her.
 3. B12 vitamin har jeg taget de sidste 10 år, da det jo anbefales veganere og vegetarer, at indtage et B12 tilskud. Så det gør jeg. Og disse er fri for laktose, gær, sukker, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler. Tilmed er de selvfølgelig veganske. De kan købes på tilbud her.
 4. HUSK har jeg altid til at stå i skabet. Det er fantastisk til bageværk og jeg bruger det blandt andet til mine populære,glutenfrie pandekager. HUSK er helt naturligt og super godt for tarmene. Vi køber altid denne glutenfrie variant, som også er på tilbud.
 5. Himalaya salt er det eneste salt, vi har herhjemme og vi bruger det til alt madlavning. Jeg kan slet ikke få mig selv til, at købe de der billige bordsalte, som er tilsat en masse skidt. Himalaya salt er ikke forurenet, men derimod sundt for kroppen, da det indeholder en masse værdifulde mineraler. Det kan købes på tilbud her.
 6. Kompostbare fryseposer bruger jeg til mine mange frostbananer. De er lavet af majs og er økologiske og glutenfrie – og er dermed også bionedbrydelige. Jeg er ikke glad for, at købe plastik og vil helst undgå, at vores mad kommer i kontakt med plastik og derfor er disse gode.
 7. Kombucha er en virkelig lækker, fermenterede drik/te, som tilmed er virkelig sund! Melanie og jeg opdagede drikken for fire år siden i helsekosten og Melanie har sidenhen prøvet at brygge det selv (ligesom hun lavede vandkefir i en periode). Det er dog en del lettere at købe drikken selv – synes jeg – men den er dyr, så det er faktisk løgn, at den altid er i mit køkken. Haha, men hvis jeg var millionær, havde jeg helt sikkert købt mig et lager! Så jeg bliver nødt til at dele den med jer. Forestil jer en sodavand, som du kan drikke med virkelig god samvittighed, velvidende at det gør en masse gode ting for dine tarme og immunsystem – det er kombucha! Og den kan købes lige her.
 8. Kokosolie er uundværlig og jeg ved, at jeg har snakket meget (!) om det her på bloggen og i De Unge Mødre. Men det er bare et vidundermiddel og kan seriøst bruges til alt! Madlavning, til bagning og stegning, solcreme, tandpasta, rød babynumse, som creme, makeupfjerner, massageolie, tørre læber – you name it. Jeg køber altid en økologisk og koldpresset på glas. Den kan købes på tilbud her.
 9. Chiafrø har jeg altid i mit køkken og sniger det ind i så meget madlavning som muligt. Det er super godt i smoothies og smoothiebowls, men også bare som topping eller chiagrød. Jeg putter det også nogle gange i bageværk og det fungerer rigtig godt. Det er en virkelig god måde, at sikre sig Omega 3 fedtsyrer, kalk, antioxidanter og protein. Disse er på tilbud og selvfølgelig økologiske.

 

Husk at følge med på min Instagram @cellinamartinna, hvor jeg deler en masse fra vores hverdag ?

 

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Malene

  Var sikker på at peanutbutter også var på listen ?

  1. Cellina Martinna

   Haha, fedt! Jeg prøver faktisk at begrænse det, for hvis det er i mit køkken, overlever det aldrig særlig længe… 😀 <3

Skriv et svar