MAN VED MAN ER HJEMMEGÅENDE NÅR…

 • … man skræller kartofler til aftensmaden kl. 12.30 en mandag formiddag. Det gjorde jeg så sent som i går og det fik mig til at tænke på, hvor usædvanligt det egentlig er, at bruge en mandag formiddag på at forberede aftensmaden. Det er nok de færreste mødre, som kan det. Men det er nu egentlig meget hyggeligt!
 • … et langt bad kun er noget, der sker i weekenden. Altså når ens mand er hjemme. Det er også som regel i weekenden, at der er tid til at barbere ben og plukke øjenbryn – og måske endda ligge en ansigtsmaske. Wuhu!
 • … en tur til Brugsen er den eneste alenetid i løbet af døgnet. Lad mig sige det sådan, at jeg altid tager mig viiirkelig god tid og at jeg får kigget rigtig mange spændende (og ligegyldige) varer igennem. Haha, man må jo tage hvad man kan få, ikk’? ??‍♀️
 • … ens kaffe altid ender med at blive kold. Men det gør mig nu egentlig ikke noget, for med lidt risdrik og isterninger, er det den perfekte iskaffe. Perfekt her i varmen – si’r det bare!
 • … man aldrig går alene på toilet. Altså man føler sig sgu aldrig ensom derude – det gør man virkelig ikke! ?
 • … man ærlig talt ikke aner hvad folk snakker om, når de siger at de glæder sig til, at ferien er omme og at deres børn starter i institution igen? Nope, kender ikke følelsen.
 • … man udnytter på det groveste, at der aldrig er mange mennesker i diverse legeland, forlystelsesparker osv. i hverdagene. Og man på samme tidspunkt hader ferier og weekender, hvor hele danmarks befolkning åbenbart samles i Leos legelad ??‍♀️
 • … man konstant har børnesange på hjernen og derfor tager sig selv i, at skråle med på samtlige Bounce Patrol sange. Tog mig selv i at synge “Old MacDonald had a farm…” forleden i bilen. Alene. Og jeg gjorde mig pinligt umage.
 • … man løber sin mand i armene, når han har fri fra arbejde. Altså misforstå mig ikke, jeg elsker at gå hjemme med mine drenge. Men fuck, hvor jeg også elsker når Mikkel er hjemme. Haha #gårligepåtoiletskat #sesomentime
 • … der altid er rodet 10 minutter efter, man har ryddet op. Eller sådan er det måske i de fleste børnefamilier? Vi tilbringer jo bare mange timer i vores hjem i forhold til andre familier – og det kan altså ses, synes jeg! Tøj, tandbørster, madrester, legetøj, puder, tæpper… it’s freaking everywhere! ?

Kan I mon tilføje flere til listen? Så smid endelig en kommentar ❤️

Dette indlæg har 8 kommentarer

 1. Signe

  Er ikke hjemmegående, men er på barsel og der går det sig også gældende..
  Når man er blevet venner med den lokale bager og postmanden…

  1. Cellina Martinna

   Haha, så fedt ???

 2. Mette lykke hansen

  Når man bliver ligeglad med pletter på tøjet – der kommer alligevel nye om lidt, så hvorfor skifte?

  Når man bliver lidt afhængig af en ligegyldig serie som sendes kl 6 om morgenen – men det bliver den bedste rolige start på dagen imens sønnen genopdager alt sit legetøj ?

  Når man har samme rute og tidsplan som pensionisterne der lufter hunde og man selv går med barnevogn

  Men det hele er fantastisk – også kold kaffe 😉 min søn begynder at sige de første ord nu og hvor er det fedt at det er mig som oplever det og ikke en dagplejer 🙂

  Tak for en dejlig blog

  1. Cellina Martinna

   Ja, det er fantastisk alt det man får lov ar opleve – hvert et skridt de tager ? tak for at dele!

 3. Maria

  Er godt nok kun på barsel, .en har været det i 14 måneder (føler mig lidt hjemmegående?)

  Syntes tit jeg flytter om i huset, fordi min indretning kommer til at kede mig, når jeg ser på det hver dag ??‍♀️?

  1. Cellina Martinna

   Åh ja, det kender jeg godt! Så skal der hele tiden ske noget nyt, ikk’ ???‍♀️

 4. Malene

  … Når man ikke kommer i bad eller itøjet i løbet af dagen fordi man alligevel bare trisser rundt og ikke skal udenfor den dag. Det er godt nok sket mange gange her ?

  1. Cellina Martinna

   Haha, det er everyday life! 😀

Skriv et svar