10 TING I IKKE VIDSTE OM MIG

 1. Som billedet så fint illustrerer: Jeg elsker Mokaï! Det er helt klart min foretrukne alkoholiske drik (hedder det det?). Og selvom jeg normalt går meget op i økologiske og “rene” fødevarer, er det her altså min svaghed. Mokaï er på ingen måde økologisk, men derimod fyldt med en masse e-numre (dog kun veganske e-numre, ha!). Jeg drikker ikke saftevand og juice og sjældent sodavand. Men vand og Mokaï – det er noget der dur ??
 2. Jeg går aldrig med strømper og om sommeren går jeg kun med sko, hvis det er højest nødvendigt. Når jeg er hjemme og i haven, har jeg altid bare fødder. Og jeg elsker det! Tror det er sådan en familieting. Da Bubber var hjemme hos os og interviewe mig, mødte han selvfølgelig hele familien og en af hans første kommentarer var: “Ej, hvor sjovt, ingen af jer har strømper på!”. Haha, der stod vi, hele familien i bare fødder og ham, tilrettelæggeren og kameramanden de eneste iført strømper ??‍♀️
 3. Den her hænger måske lidt sammen med nummer to: Jeg har det altid varmt! Det er ikke sådan, at jeg sveder helt vildt og at man kan se det på mig, men jeg har sådan en konstant indre varme. Jeg kan slet ikke holde ud, at have for meget tøj på og store striktrøjer går jeg aldrig med – heller ikke på de koldeste vinterdage. Faktisk ejer jeg slet ikke en vinterjakke. Vores vinduer står åbent døgnet rundt herhjemme og vi sover med en ventilator nærmest året rundt. Heldigvis er Mikkel lige sådan og vi har sjovt nok også fået os et par meget varme børn ?
 4. Og nu vi snakker om, at have det varmt, er det faktisk ret mærkeligt, at jeg aldrig har døjet med kropslugt. Jeg kan huske, at mange af mine veninder døjede med armsved i teenageårene og at de sprøjtede løs med deodorant og parfume. Men jeg har aldrig lugtet under armene og bruger derfor heller ikke deodorant eller andet parfume. Ligeledes har jeg heller ikke mere end ti hår under armene. Det er simpelthen så mærkeligt, men jeg har bare nærmest ingen hårvækst dér. Jeg er vist lidt heldig på det punkt ?
 5. Jeg har ikke været i byen i over 5 år. Det er egentlig lidt vildt at tænke på, at jeg ikke har ramt nattelivets gader i et halvt årti. Jeg gik ellers rimelig meget i byen i mine “unge” dage (håhå), men da jeg blev gravid med Milan, stoppede det ligesom ret brat og siden da har jeg plejet familielivet rigtig meget og ikke ønsket eller haft et behov for, at gå i byen og drikke mig en kæp i øret. Prioriteterne har ændret sig helt vildt. Og jeg savner det heldigvis ikke ??
 6. Jeg har gået på en musik- og teater efterskole og elskede at optræde og synge. Efter efterskolen blev jeg optaget på en musik 10. klasse i Århus. Det var det fedeste år, med de dejligste mennesker. Jeg var dog så skoletræt, at jeg droppede ud et par måneder inden eksaminerne og tog istedet et fuldtidsjob hos McDonald’s. I know, hvad sker der lige for det?! Jeg var faktisk med til, at starte McDonald’s op på banegården i Århus. Dengang var jeg “kun” vegetar og levede altså af McFlurry og Pommes. Det var tider ?
 7. I mine helt tidlige teenageår var jeg den vildeste poptøs. Og det har sat sine spor. Lad mig sige det sådan, at det ikke er en skønhedsplet jeg har over læben, men derimod et meget træls ar fra en Madonna piercing. ABC Beach party i Grenå, helt afbleget hår og lange extensions, en fed piercing over læben og de strammeste Miss Sixty bukser. Puha, godt at jeg ikke har nogle billeder fra den periode i mit liv ?
 8. Jeg passer virkelig godt på mine penge og kan godt lide, at vende og dreje hver en øre. Jeg tjekker min netbank flere gange om dagen og har 8 forskellige konti. Der er ingen slinger i valsen og jeg har aldrig haft minus ??
 9. Jeg kan spise virkelig meget mad. Som i virkelig meget. Og folk bliver altid lidt forbavset. Haha. Jeg er heller ikke bange for at skjule det.. Mad er LIFE og jeg elsker at spise! Jeg kan snildt spise to Ben and Jerry’s lige efter hinanden og spiser også gerne tre portioner aftensmad ?
 10. Det her er faktisk mega pinligt og jeg er ret flov over det, men ud skal det altså! Jeg bestod ikke min dansk eksamen i 9. klasse. Det er simpelthen så fucked! Jeg fik seriøst 00. Det er altså sørgeligt, når dansk altid har været mit foretrukne fag. Til mit forsvar vil jeg lige understrege, at min lærer altså ikke kunne lide mig. Overhovedet. Han påstod, at jeg havde misforstået opgaven og at det nærmere var en kristendomopgave jeg havde lavet. Og at jeg i så fald havde fået et 10 tal. Men det var jo ikke kristendom. Så jeg måtte altså dumpe i dansk. Ikke engang et 02?! Damn you, Thomas! ?

 

 

Dette indlæg har 8 kommentarer

 1. Ditte

  Synes i er fantastiske jeg dumpede i matematik (total hade fag og lære) men jeg er kommet videre og har fået en uddannelse alligevel ?

  1. Cellina Martinna

   Haha, ja heldigvis har de karakterer ikke så meget at skulle sige! 🙂 <3

 2. Isabella

  Haha lagde ækstra meget mærke til den med at have det varmt og den med meget mad jeg har det på samme måde ikke sig det til nogen kh din største fan??

  1. Cellina Martinna

   Haha, fedt Isabella! Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste! 😀 <3

 3. Rikke

  Hæhæ, du har da ellers strømper på i de unge mødre ? men dejligt indlæg.

  1. Cellina Martinna

   Ja, men det er udelukkende for kameraets skyld, haha 😀 Tak!

 4. Rikke

  Dejligt indlæg! Men du har nu altså strømper på i de unge mødre ??

  1. Cellina Martinna

   Haha I know, men det er kun for kameraets skyld. Hader det! ?

Skriv et svar