SOMMERFERIE SOM BLOGGER?

For et par uger siden var jeg hos min fantastiske hudterapeut og få en ansigtsbehandling. Vi kom til at snakke lidt om mit arbejde, som jo blandt indebærer at skrive her på min blog. Jeg ser det ærlig talt ikke som et arbejde og derfor har jeg også svært ved, at kalde det for det. Men jeg øver mig, for det er jo reelt mit arbejde og noget, som jeg skal prioritere og sætte en masse tid af til. Inden jeg gik ud af døren hos Malin, min hudterapeut, fik hun sagt noget i stil med: “Husk nu at holde lidt ferie, Martinna”. Hun er altid så sød og kærlig og minder mig ofte om, hvor vigtigt det er, at passe på mig selv og min krop.

Og sidenhen har jeg så tænkt lidt over det her med sommerferie som blogger/influenter. Jeg kunne jo i princippet sagtens holde lidt ferie og gå offline. Og så alligevel ikke. For hvis jeg ikke postede noget på de sociale medier i et par dage, tror jeg seriøst at folk ville frygte det værste. Haha, jeg er på HVER dag og jeg elsker det. Det kan godt være, at jeg ikke skriver blogindlæg dagligt, men jeg bruger min Instagram @cellinamartinna rigtig meget, særligt til at dele de små øjeblikke fra hverdagen.

Og selvom jeg tjener penge på reklamer og kommercielle samarbejder, anser jeg det ikke som et arbejde. For mig har et arbejde altid været noget, som skulle gøres af pligt – og ikke nødvendigvis lyst. Og så kan man jo diskutere, om jeg har haft de rigtige jobs? Sikkert ikke. Men det er helt fremmed for mig, at tjene penge på noget, som jeg rent faktisk elsker at lave. Ja, noget som jeg slet ikke har lyst til at undvære, selv hvis jeg var millionær. Selvfølgelig har jeg nogle rigtig øv dage, hvor jeg bare slet ikke har lyst eller overskud til at dele noget som helst, men så er det heldigvis sådan, at man kan “planlægge” sine indlæg og post. Problem solved!

Jeg føler at mit arbejde er SÅ givende. Jeg lærer så meget om mig selv og andre og jeg udvikler mig hele tiden. Den respons jeg får fra jer, som følger med, den er så givende! Det er fantastisk at dele noget fra ens liv – refleksioner, følelser og tanker og så opleve, at andre kan relatere til det på den eller anden måde  eller måske slet ikke og det er jo også helt okay – og meget lærerigt for mig. Jeg elsker personlig udvikling. Jeg elsker at lære nyt. Jeg elsker de sociale medier. Og jeg elsker, at man kan koble de ting sammen.

Så jeg holder altså ikke ferie i år.. Hver dag er jo faktisk lidt ferie for mig? Må man godt sige det? Jeg lever jo virkelig det liv, jeg drømmer om: Hjemmegående med mine to skønne drenge og samtidig blogger. Selvom det kan være svært nogle dage, at få det hele til at gå op og få tid til det hele, elsker jeg vores hverdag. Og jeg er virkelig taknemmelig over alt det gode, som er kommet til mig, i løbet af de sidste par år. TAK univers! Det var sgu også på tide ?

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Kamilla

    Skønt indlæg ❤️ du fortjener alt det gode!❤️

    1. Cellina Martinna

      <3

Skriv et svar