BILLEDER OG VIDEO FRA MIN MORS 50 ÅRS FØDSELSDAG

Så fyldte min mor 50 år og vi holdte et brag af en fest i lørdags! Min mor havde planlagt festen flere måneder forinden og alt var bare fuldstændig gennemført – helt i hendes ånd. Bordene var pyntet med grønne snacks og bestik og tallerkner var bambus engangsservice. Der var ét krus til hver med navn på, som selvfølgelig var fremstillet af majs. Det skulle nemlig være bionedbrydeligt og matche den 100% veganske menu.

Jeg er så glad for mit samarbejde med LikeMeat Nordic, som leverede alt det veganske kød til festen. LikeMeat er uden tvivl vores yndlings erstatningskød herhjemme og vi ønskede derfor, at præsentere det for de knapt 100 gæster. Der var LikeMeat nuggets og hjemmelavede falafler og farsbrød lavet af LikeMeat mince. Natmaden var pizza med LikeMeat kebab chunks og vegansk ost. Min mor var lidt nervøs for, hvordan folk ville tage imod maden, men I kan se de mange reaktioner på min YouTube video. Jeg filmede nemlig en masse på dagen: forberedelserne, pynten, det lækre poolområde, taler, en masse dans, den helt fantastiske stemning og selvfølgelig alt maden og gæsternes reaktioner.

I får lige en masse billeder fra dagen og helt nederst kan I se YouTube videoen. Jeg håber I kan li’ den og at man kan mærke den fantastiske stemning and all the loooove ?

       

Skriv et svar