SÅDAN UNDGÅR VI FASTFOOD, NÅR VI ER PÅ FARTEN!


Reklame for Mols Organic

Som mange af jer ved, går min søster og jeg hjemme med alle vores børn. Det vil sige at vi hundrede procent selv står for pasning af dem og det er derfor også en stor del af vores dagligdag, at tage ud på tur og opleve en masse. Det kræver selvfølgelig en god madpakke eller en ordentlig portion morgenmad hjemmefra, når vi skal ud af døren. De dage det går lidt for stærkt, ender vi ofte med at købe snacks, når vi er på farten og selvom at vegansk mad heldigvis bliver mere og mere udbredt, er det alligevel ret begrænset, hvad vi kan få af veganske snacks. Desværre ender det ofte ud i billige salt chips og mørk chokolade – og det er bare øv! For ikke nok med at det er tomme kalorier, er det fyldt med sukker og dårlige olier. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har måtte overleve på chips og chokolade, simpelthen i mangel på bedre..

Jeg prøver derfor virkelig at huske på, at pakke nogle sunde snacks hjemmefra. Og jer med børn ved helt sikkert, hvor svært det kan være at nå alt ting i hverdagen og derfor handler det ofte om prioritering. Og derfor blev jeg simpelthen så glad, da jeg blev introduceret for Mols Organic, som netop har lanceret de her fantastiske raw bar, som (hold nu fast!) både er vegansk, økologisk og glutenfri! Jeg har levet glutenfrit i et halvt års tid og jeg prøver så vidt muligt, at leve så “råt” som muligt, med masser af grøntsager, frugt, nødder og kerner – og lige netop de ting, er præcis hvad raw barrene indeholder. Jeg er vild med, at der findes de her lækre alternativer og det samme er ungerne selvfølgelig ? De elsker søde snacks og vi forældre kan give dem barrene med god samvittighed, da de jo er fyldt med energi, ingen sukker og kun det bedste fra naturen. Det er win win og alle parter er glade ??

Og så synes jeg altså også det er ret fedt, at Mols jo er i mit nærområde – det er faktisk liiige rundt om hjørnet. Mols Organic er familiedrevet og de er meget passioneret omkring, at lave danske produkter, som er økologiske og rene i høj kvalitet. Mega cool og mega meget produkter i min ånd! Så nu har jeg altså raw barrene til, at ligge herhjemme i skabet og de er nemme at pakke ned i tasken, når vi skal ud af døren – hvis jeg altså kan finde ud af, at gemme dem til de anledninger.. Haha, jeg har en sød tand (surprise!) og i går aftes kom Mikkel og jeg til, at spise et par eller seks stykker. Så jeg bliver vist nødt til, at få fat i par pakker mere, så vi er klar på næste uges eventyr ?

Raw barrene findes i seks forskellige smagsvarianter og kan købes i Søstrene Grene, i helsekost butikker landet over eller på molsorganic.com – og jeg har mulighed for, at give jer 15% rabat på de lækre raw bar med rabatkoden rabatkode15 molsorganic.com ?

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Melissa

  Hej Martinna.
  Rabatkoden virker ikke – måske er det bare ved mig?
  Gad godt smage dem.
  Ellers køber jeg dem på mit arbejde – søstrene grene FTW.
  Tak for en god og lærerig blog.

  1. Cellina Martinna

   Hej Melissa! Tak for din kommentar ❤️ koden skulle gerne virke nu ?
   Kh Martinna

Skriv et svar