SÅDAN SPARER JEG PENGE PÅ HUSHOLDNINGS- OG PLEJEPRODUKTER

Reklame for emma.dk

Jeg er den værste sucker for rabatkoder og tilbudspriser – I admit. Men jeg er jo hjemmegående og det er derfor ingen hemmelighed, at jeg ønsker og spare alle de steder vi kan og at vi generelt gør meget herhjemme for, at passe godt på vores penge og at bruge dem fornuftigt – selvfølgelig uden at gå på kompromis med gode, økologiske produkter.

Lige netop den shampoo jeg står med på billedet, bruger både Mikkel og jeg og vi elsker den, fordi man får virkelig meget shampoo for pengene og den er samtidig økologisk og vegansk. Jeg sad på et tidspunkt en sen aften og søgte rundt på nettet, hvor jeg kunne opstøve shampooen aller billigst og der gik sgu helt sport i den ? Jeg faldt så over emma.dk, som er en medlemsklub, hvor man kan købe mærkevarer indenfor personlig pleje og husholdning, til virkelig billige penge. Grunden til at det kan lade sig gøre er, at man betaler 85 kr. om måneden for at være medlem – der er selvfølgelig ingen bindinger og du kan opsige medlemsskabet når som helst. Jeg tror at mange bliver lidt skræmte over de her medlemsklubber, fordi man 1. er bange for at binde sig og 2. måske tænker om det overhovedet kan betale sig? Men der er altså virkelig mange penge at spare, hvis man handler sine produkter derinde. Lad mig give jer et eksempel på en bestilling, som jeg lagde derinde i sidste uge:

Hvis jeg havde købt alle disse produkter i en hvilken som helst anden butik, ville prisen have været 1.127 kr. Men hos emma.dk kostede produkterne samlet 738 kr. og jeg har derfor sparet 379 kr. ved at købe dem hos emma.dk. Yay! Der er altså virkelig mange penge at spare og jeg er selvfølgelig lidt oppe at køre over, at jeg har sparet så mange penge på økologiske og veganske produkter fra et af mine absolut yndlings mærker: Urtekram. Emma.dk har virkelig mange Urtekram produkter og en masse andre gode mærkevarer. Så et lille tip fra en hjemmegående husmor er hermed givet videre ?

Og jeg har fået mulighed for, at give mine læsere en rabatkode: CM50 som giver alle nye kunder 50 kr. på emma.dk. Koden gælder hele juni, så hop ind på deres hjemmeside og tjek deres mange produkter ud! Måske dine yndlings mærker også er at finde derinde?

 

 

 

 

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Maria

    Nu er det første gang at jeg læser din blog.
    Og bliver simpelthen lige nød til, at sende dig en lille hilsen. Det er meget inspirereren at læse dine indlæg nye som gamle. Så tak for, at du bruger tid på at blogge 🙂

    1. Cellina Martinna

      Tusind TAK for din hjertevarme besked ❤️❤️❤️

Skriv et svar