HJEMMELAVET VEGANSK NUTELLA PÅ 3 INGREDIENSER

Forleden lavede jeg disse glutenfrie pandekager. Milan elsker dem, så jeg laver dem faktisk ret ofte. Jeg syntes dog tit, at vi manglede noget at putte ovenpå, som ikke var fyldt med sukker. Sirup er selvfølgelig lækkert engang imellem, men jeg ønskede alligevel et sundere alternativ. Jeg besluttede mig derfor for, at eksperimentere med noget vegansk nutella. Det blev vanvittigt lækkert, så jeg tænkte at jeg hellere måtte dele opskriften med jer – og så er det altså lavet på blot 3 ingredienser. Mega nemt, sundt og lækkert!

Det skal du bruge:

  • 200 g økologiske friske dadler (findes i grønt-afdelingen i de fleste supermarkeder)
  • 1 spsk økologisk creamy/smooth peanutbutter
  • 2 spsk økologisk kakaopulver uden sukker (findes ved kaffe og te afdelingen)

Sådan gør du:

  • Blend først dadlerne til en slags karamelsovs – tilføj eventuelt lidt vand og rør undervejs
  • Tilføj kakaopulver og peanutbutter og blend igen
  • Voila! Nutellaen kan serveres til morgenbordet, på pandekager, rundstykker, boller – you name it! Det kan også spises rent, hvis man er en chokoladegris – ligesom mig ?

 

Skriv et svar

Luk menu