SÅDAN PLEJER JEG MIN HUD MORGEN OG AFTEN

Reklame for Evolve Beauty

Et af de spørgsmål jeg får og har fået allerflest af de sidste par år, er hvilke hudplejeprodukter jeg bruger og hvad jeg vil anbefale. Jeg har ærlig talt prøvet mange forskellige hudplejeserier og jeg har derfor også skiftet mange gange.. Der er dog et bestemt mærke, som jeg er særligt glad for og som har stået på mit badeværelse det sidste halve års tid og som jeg derfor anbefaler alle: De fantastiske hudplejeprodukter fra Evolve Beauty.

Det første produkt jeg prøvede fra Evolve, var deres mega lækre Glow Mask, som blandt andet indeholder rå kakao og kokos. Mums, si’r jeg bare! Selvom man ikke skal spise sine hudplejeprodukter, kan jeg altså godt nogle gange komme til, at få lidt på læberne ? Men det sker der heldigvis ikke noget ved, for Evolves produkter er helt naturlige, økologiske og veganske – og det er blandt andet derfor, at jeg elsker mærket og altså bruger det med god samvittighed. Jeg er vild med at vi bruger naturens ingredienser til at pleje vores hud, fremfor produkter med en masse giftig kemi ?

Se min YouTube video nedenfor, hvor jeg fortæller mere og viser jer alle mine Evolve produkter og mine hudplejerutiner.

Find alle Evolve’s produkter på www.evolvebeauty.dk

Skriv et svar