DERFOR FORTSÆTTER JEG I DE UNGE MØDRE

Jeg har medvirket i De Unge Mødre i 3 år nu og meget er sket, siden jeg første gang var på tv. Mange undrer sig måske over, hvorfor jeg stadig er med? Hvad får jeg egentlig ud af, at deltage i sådan et program? Alle de mødre som igennem årene har deltaget i programmet ved, hvor meget det kræver af én, at kunne stå imod alt den modstand og alle de negative reaktioner, man kan opleve. Det er sgu ikke for sjovt. Det er faktisk også enormt tidskrævende, at være med og det er til tider hårdt, at give så meget af sig selv og sin familie, til så mange tusinde mennesker.

Men når det er sagt, har jeg udviklet mig helt vildt meget på de her 3 år og det har givet mig så meget, at være med! Alt det lort jeg har lagt øre til – om mig, min familie og vores livsvalg. Det er helt grotesk. Men det har kun bekræftet mig i, at det vi gør, er det mest rigtige for vores familie. Det har lært mig, at stå ved mine værdier og jeg er blevet bedre til, at forstå mine egne følelser og altid at mærke efter. Og vigtigst af alt, har jeg lært at andre menneskers meninger og holdninger, ikke har noget som helst med mig at gøre. Det er deres og det kan aldrig blive mit. Deres virkelighed er ikke min virkelighed og det er vigtig at huske på. Jeg øver mig stadig og nogle gange kan det være svært, men for det meste praller kritik og hadefulde ord af på mig – og det er så befriende! Jeg elsker den udvikling jeg konstant er i. Den tvinger mig til hele tiden, at blive klogere på mig selv – og andre for den sags skyld.

Jeg har den bedste tilrettelægger, som kender mig godt. Faktisk har hun fulgt mig næsten siden start og derfor ved vi altid, hvor vi har hinanden og vi har et fælles mål, hver gang vi filmer. Hun ved hvad jeg vil og jeg har tillid til, at hun hjælper mig med at formidle mine budskaber. Det er også virkelig fedt, at vi har alle de her filmoptagelser, at kigge tilbage på. Tænk engang, da vi startede i programmet var Milan kun 1 år og vi har derfor fulgt ham og hans udvikling. Jeg har fået filmet kønsscannigen med Elliot, graviditsfotografering og klip fra min fødsel. Og de klip vil jeg altid have, at se tilbage på; Store begivenheder, små øjeblikke og vores udvikling igennem årene.

Vigtigst af alt, har jeg fået mulighed for, at sætte fokus på nogle områder, som jeg brænder for. Jeg har altid haft et mål for min deltagelse i De Unge Mødre og det var, at vise den forskellighed, som finder sted i alle familier. Vi lever med nogle værdier, prioriteter og valg i vores familie, som måske skiller sig lidt ud fra mængden og jeg ved, at de har skabt stor diskussion, men også meget fokus. Og jeg er så glad og taknemmelig over, at få lov til at italesætte det, som interesserer mig. Jeg har det okay med, at tage nogle slag – så længe jeg ved, at der kommer noget godt ud af det. Og jeg føler bestemt, at den debat jeg har fået skabt, har sat gang i rigtig meget godt. Tak til alle jer, som har fulgt mig og skrevet til mig igennem årene. Jeg er så glad for, at jeg har skabt inspiration og det gør bare, at det er det hele værd!

Jeg ved at jeg er et godt menneske og jeg gør altid tingene med et godt hjerte. Det husker jeg på. når jeg får massiv kritik. Og jeg har et vigtigt budskab: Elsk forskellighed, rum hinanden og jeres børn. Lev det liv, du drømmer om og lad ingen fortælle dig, at du ikke kan. Nyd livet, smil og gør, hvad der gør DIG glad. Vær i flowet. Mærk efter. Hjertet vil altid guide.

Og nej, jeg stopper altså ikke i programmet foreløbigt. Jeg har masser på hjertet endnu.. ❤️

Følg gerne med på min YouTube kanal cellinamartinna og min Instagram @cellinamartinna, hvor jeg dagligt poster små øjeblikke fra vores hverdag.

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Olivia

  Du er sådan et skønt inspirerende menneske! Jeg lever i et pres og en forventning om at man skal blive businesskvinde og “udnytte sit fulde potentiale”, velvidende at det ikke er den jeg er og det jeg ønsker! Hver gang jeg ser, læser eller hører noget fra dig løftes et pres fra mine skuldre, fordi jeg bliver bevist om at min drøm og passion for nærvær, kærlighed og tryghed også er værdifuld og helt okay! Du giver mod til at gå mod mængden, TAK!❤

  1. Cellina Martinna

   Ej, en dejlig besked at modtage ❤️ Tusind tak! Hvor er du sej at mærke efter og turde at følge dit hjerte – bliv ved med det ?? Tak for din varme hilsen!
   Kh Martinna

Skriv et svar