VIS DIN MORKROP

Billedet må ikke kopieres eller bruges på andre medier!

Det her er uden tvivl det mest grænseoverskridende billede, jeg nogensinde har delt. Et helt råt og ægte billede af min krop, kun iført undertøj. Jeg har aldrig før delt et billede af min krop på de sociale medier. Det er første gang, at jeg viser min mave til andre end min mand og nærmeste familie. Jeg har tænkt virkelig meget over, om jeg skulle dele det her billede med “offentligheden”. Let’s face it – jeg ved at dette billede vil blive set af flere tusinde mennesker – og det er sindssygt grænseoverskridende. Men jeg har brugt lang tid på, at mærke efter indeni og nu har jeg altså endelig besluttet mig for, at gøre det! Jeg har nemlig et formål og et budskab, jeg gerne vil ud med: Jeg ønsker at hylde morkroppen.

Og derfor vil jeg gerne opfordre jer, alle mine skønne følgere til, at sende et billede af jeres morkrop, som jeg kan dele her på min blog – naturligvis kun dem af jer, som har lyst. Der skal mere fokus på kvindekroppen og det kæmpe arbejde den er på, når den skaber, bærer og føder vores små, fantastiske mennesker. Det er sgu ikke for sjovt. Kvindekroppen går igennem meget og jeg synes ofte at vi glemmer, inklusiv mig selv, at elske kroppen i sin helhed – også efter den har båret på vores børn. Selvfølgelig ændrer kroppen sig efter sådan en omgang og det er altså helt OK, at den bærer tegn på graviditet og fødsel – og søvnløse nætter.

Jeg har det selv meget svært med min mave, efter to graviditeter. Jeg prøver virkelig, at acceptere de mange strækmærker og den bløde hud, men jeg synes det kan være svært nogle dage. Jeg øver mig virkelig. Jeg er ikke perfekt og jeg kan ikke sige, at jeg elsker min krop præcis, som den er. Det ville være løgn. Men jeg prøver og jeg er sikker på, at vi kan hjælpe hinanden så meget ved, at vise vores helt unikke og forskellige kroppe. Vi behøver ikke, at ligne kvinderne i bladende. De er smukke, uden tvivl – men det er bare ikke sådan, at størstedelen af os ser ud og det er, hvis du spørger mig, altså helt OK og lige som det skal være. Vi er alle smukke på hver vores måde og det skal vi huske på. Det er totalt kliché at sige sådan, men det er sgu rigtigt. Forskellighed er godt, forskellighed er smukt og forskellighed skal omfavnes og rummes. Ikke kun når vi taler om kroppen, men generelt alt i livet.

Jeg håber på, at jeres smukke billeder kan hjælpe og inspirere andre kvinder til, at føle sig helt OK, præcis som de er. Øvelse gør mester, men jeg er overbevist om, at jo flere forskellige kroppe vi ser på de sociale medier, jo flere af os vil få øjnene op for lige præcis det unikke og smukke, ved hver enkel krop.

Så send mig rigtig gerne et billede af din morkrop til cellinamartinna@hotmail.com inden søndag d. 20/6. Billederne er selvfølgelig anonyme og der er ingen krav til billedet. I må være i undertøj, fuld påklædt, vise ansigt eller lade være. Det er helt op til jer. Jeg deler alle billederne her på min blog. Husk på at strækmærker, appelsinhud, bumser, rynker, deller og løs hud er helt OK! Det er naturligt og lige præcis, som det skal være: En helt perfekt morkrop. På forhånd tusind tak. Jeres billeder vil gøre en forskel ❤️

PS. Jeg har før delt billeder fra mine skønne følgere, hvor de viser deres fantastiske samsovningsløsninger. Jeg ved at det var til stor inspiration for mange, så jeg håber virkelig, at I igen vil hjælpe mig med, at sprede et godt budskab. Indlægget med samsovningsbillederne kan ses her

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Line

  ??❤️?????

  1. Cellina Martinna

   <3

 2. Julie

  Hej matinna.
  Du hylder mor kroppen, og at vi er smukke som vi er.. Well, det lyder også smukt, meeeeen kan ikke lade være med at perspektivere til at du den anden dag brokkede dig over en lille rynke du havde i panden.. Måske hænger det ikke helt sammen med hvad du står for, mht. Til sundhed, at du så snakker om at du vil have BOTOX.. bare en tanke. Og nu hvor du går så højt op i sundhed, er det nok heller ikke det sundeste at få sprøjtet ind i kroppen.
  Bare lige en tanke 🙂

  1. Cellina Martinna

   Hej Julie! Tak for din besked.
   Jeg ved ikke om du har læst mit indlæg, men jeg skriver blandt andet: “Jeg har det selv meget svært med min mave, efter to graviditeter. Jeg prøver virkelig, at acceptere de mange strækmærker og den bløde hud, men jeg synes det kan være svært nogle dage. Jeg øver mig virkelig. Jeg er ikke perfekt og jeg kan ikke sige, at jeg elsker min krop præcis, som den er. Det ville være løgn. Men jeg prøver og jeg er sikker på, at vi kan hjælpe hinanden så meget ved, at vise vores helt unikke og forskellige kroppe.“

   Jeg elsker heller ikke min rynke i panden, nej – og jeg har aldrig sagt, at jeg vil have botox. Tværtimod har jeg flere gange udtalt, at jeg aldrig skulle sprøjtes i frivilligt. Jeg ved ikke om du henviser til den afstemning, jeg lavede i min story, hvor jeg spurgte om folk synes at min rynke skulle fikses eller ej, men det er jo slet heller ikke det samme som at sige, at jeg vil have botox.
   God aften! ?

 3. Eva Masannek

  Jeg vil gerne sende dig et billed af min morkrop men hvor/hvordan skal de sendes til dig?

Skriv et svar