KÆRE MOR

I dag er det mors dag og jeg har derfor lyst til, at sende en lille kærlighedserklæring til min kære mor. Ingen fortjener nemlig sådan én, mere end min mor. Jeg fortæller hende slet ikke ofte nok, hvor meget jeg egentlig værdsætter hende og hvor meget hun betyder for mig. Så jeg tænkte, at i dag var en oplagt dag, at give hende lidt plads her på min blog ?

Og jeg ved du læser med her, mor. Det gør du nemlig altid. Du følger mig generelt i alt jeg gør og jeg ved, at jeg har din opbakning i alt, jeg foretager mig. Det skal ikke undervurderes. For lige præcis din støtte er uundværlig. Du er mit forbillede og jeg ser meget op til dig.

En af de aller bedste ting, du har lært mig i livet og som jeg altid vil huske på er, at være god ved andre mennesker. At rumme andre og at give plads. At hjælpe og støtte, der hvor man kan. For dig er det en fuldstændig naturlig ting. Det er ikke tillært. Det er en del af dig, at ønske andre det godt. Jeg kender ingen med et renere hjerte end dit. Du er så god, kærlig og hjælpsom. Jeg beundrer dit overskud, din positive energi og din måde, at tackle alle de udfordringer, du møder på din vej. Det er en kæmpe inspiration for mig og jeg vil gerne sige dig et hjerteligt tak. For netop på baggrund af de ting du har lært mig, er mange af mine drømme allerede nu gået i opfyldelse. “Du kan hvad du vil” – er en sætning, jeg er vokset op med og den har hjulpet mig igennem hele mit liv.

Du er den stærkeste, smukkeste og bedste kvinde, jeg kender! Jeg er så taknemmelig over, at have dig i mit og mine børns liv. Alle der kender dig og har dig i er deres liv, er generelt bare heldig. For du er en ener. Der findes absolut ingen med et humør og overskud som dig. Jeg tror slet ikke du ved, hvor værdifuld du er, for menneskerne omkring dig.

Kære mor. Tak fordi du gav mig livet. Tak fordi du har lært mig at drømme. Tak fordi du motiverer mig til, at leve et liv i konstant udvikling. Tak fordi du altid er der for mig og min familie. Tak fordi du støtter mig i alle mine drømme. Tak for alt, mor. Jeg elsker dig og jeg lover dig altid, at passe godt på dig – præcis som du altid har passet på mig.

Glædelig mors dag til alle jer skønne mødre derude. Jeg håber I får en dejlig, solrig dag, fyldt med kærlighed og kys ❤️

Skriv et svar