SÅDAN GÅR DET I VORES LILLE BOFÆLLESSKAB

Halløj! Sikke et skønt vejr, der endelig er kommet til Danmark! Vi tilbringer seriøst alle vores vågne timer udenfor i solskinnet og det er så fedt endelig, at få benyttet vores store terrasse. Vi er så glade for, at vi valgte at få fliser, på hele den ene side af huset (se vores have her). Børnene elsker at køre frem og tilbage på alle deres køretøjer og der er masser af plads til havemøbler – som vi jo bare har en del af, nu når vi er så mange herhjemme. Det er såååå fedt! Nu venter vi bare på, at der skal såes græs, men først skal vi lige have gravet trampolinen ned.

.. og lige et par billeder fra min Instagram:

En af de aller bedste ting ved bofællesskabet, er helt sikkert at se vores børn sammen. Deres venskab blomstrer og jeg synes det er helt unikt, det de har sammen. Selvfølgelig kan de også være uvenner og bølgerne kan gå højt, men størstedelen af tiden leger de simpelthen så godt sammen. Milan elsker at hans fætre altid er lige inde ved siden af. Han keder sig virkelig aldrig! Det varmer så meget indeni, at se deres tætte bånd. Det er en kæmpe gave, at de har hinanden.

Men er der så noget vi fortryder eller noget vi ville have gjort anderledes ift. indretningen af vores hus? Både og. Jeg synes virkelig det fungerer godt, at vi har hver vores afdeling, men samtidigt noget fælles. Der er dog en lille ting, som jeg godt kunne have tænkt anderledes og det er vores entre..

Meningen med entreen var, at den altid skulle være enkel og ren og vigtigst af alt, rar at træde ind i. Alt vores overtøj, sko og andet rod skulle ud i teknikrummet. Derfor valgte vi også et kæmpe vinduesparti i entreen, så der kunne komme en masse lys ind. Og det har så gjort, at der nu er 30+ grader derinde. Der er seriøst ikke til at ånde! Udover heden, er det selvfølgelig kronisk rodet. Haha. Alle sko og jakker bliver smidt i entreen og det ligner mildest talt et bombet lokum – i hvert fald størstedelen af tiden. Det er selvfølglig virkelig ærgerligt, eftersom det er det første man ser, når man træder ind. Det giver ikke ligefrem det bedste førstehåndsindtryk. Men vi prøver virkelig, at holde det nogenlunde ryddeligt, men med minimum 9 par sko og jakker, er det faktisk en ret umulig opgave 😀

Til september har vi boet her i et år og jeg må sige, at huset i den grad lever op til alle de forventninger og drømme, vi havde for et bofællesskab. Når børnene bliver ældre, kommer det måske til at knibe en smule med pladsen. Jeg tænker at fem (+?) teenagers måske godt kunne have brug for lidt mere plads? Men med de behov vi har lige nu og mens vi har små børn synes jeg, at det er helt ideelt!

I kan se plantegningen af vores tofamiliehus her og på min YouTube kanal har jeg delt en house tour, hvor jeg viser jer rundt i hele vores afdeling. Videoen kan ses her 🙂

Skriv et svar