SE MIT KONTOR – FØR OG EFTER BILLEDER

Hvis I så min house tour på min YouTube kanal forleden, ved I hvordan jeg har det med mit kontor.. Eller havde, for der er sgu sket ting og sager herhjemme! Min lillesøster og hendes kæreste kom forbi i går og hjalp mig med, at sætte mit kontor i stand. Min svoger er ved, at uddanne sig tømrer, så han er mega sej til at hænge op og alt det der og min lillesøster har åbenbart et skjult talent for indretning, for hun havde virkelig mange gode idéer!

I alt den tid vi har boet her, har værelset været brugt til opbevaring og det hang mig efterhånden langt ud af halsen. Jeg kan slet ikke ha’, når tingene ikke er gjort færdige – og det var jo så nemt, at smide ting derind og lukke døren, ikk’? Mega ærgerligt, for det var jo meningen, at værelset skulle bruges som kontor. Men nu fik jeg endelig taget mig sammen – takket være min søster og svoger.

Jeg vil lige starte med at vise jer før-billederne. De taler vist for sig selv: Kedeligt, intetsigende og virkelig ikke meget varme.  

Jeg synes det er blevet så godt nu! Og jeg er virkelig stolt over, at jeg overhovedet ikke har købt nyt, men i stedet brugt alt det, som vi i forvejen havde herhjemme. Vi fandt lidt frem fra skabene og loftet og stjal lidt fra de andre rum. Måske er der nogle ting, som kunne være bedre, men det kan jo komme med tiden. Jeg synes det er virkelig fedt, at det er blevet så hyggeligt, uden at der er købt nyt eller brugt en eneste krone. Og vigtigst af alt, har jeg virkelig lyst til, at være derinde nu. Det er blevet så hyggeligt! I skrivende stund sidder jeg faktisk herinde og skriver and I just love it.

 

Se de andre rum i vores hus: 

Vores køkken

Voresstue- og spisestue

Vores soveværelse

Milans værelse 

Elliots værelse

Det store badeværelse

Det lille badeværelse

 

 

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Julie Elsborg

    Ej hvor er det bare blevet SÅ fint. Utroligt hvad gardiner, tæppe, fyldigt og alligevel simpelt pynt kan gøre ?? Godt gået!

    1. Cellina Martinna

      Ja, det er virkelig vildt, så lidt der nogle gange skal til! Tusind tak 🙂

Skriv et svar