HVOR BLEV MOLLY AF?

Efter jeg delte en house tour i går på min YouTube (subscribe til min kanal her!), er der flere som har spurgt, hvor vores hund er og om vi ikke har den længere. Jeg har nemlig ikke postet billeder af hende i lang tid.. Men det er der en god grund til.

Vi fik Molly, da jeg var gravid med Elliot og dengang syntes jeg jo bare det var en skide god idé, at forberede Milan på storebror rollen, ved at få en hundehvalp – så han ligesom kunne vænne sig til, at deles om opmærksomheden og læringen i, at tage sig godt af de, som var mindre end ham. Og det var da også en ganske fin tanke. Milan blev hurtigt glad for hende og hun blev en stor del af vores familie.

Vi byggede jo hus hele sidste år og flyttede derfor hjem til mine bedsteforældre og senere hjem til mine forældre og der fulgte Molly selvfølgelig med. Som nogen af jer måske har bemærket, bor mine forældre i et stort hus ude på landet, med masser af skov og natur omkring. De har en rigtig stor grund og udover det, har de også to andre hunde. Så Molly faldt hurtigt til hjemme hos dem og elskede de mange ude timer og de lange gåture med de andre hunde. Og hun knyttede sig særligt meget til min mor, i den tid vi boede der. Jeg havde ikke mulighed for, at putte med hende på samme måde, som jeg havde før, da Elliot jo var i min favn hele tiden. Det gav mig ret dårlig samvittighed, men min mor gav hende en masse kærlighed og opmærksomhed og hun blev mere og mere hendes “baby”. Og det var ok for mig, for jeg havde ikke det store overskud til meget andet end mine drenge og så længe Molly bare havde det godt..

Da vi så flyttede ind i vores nye hus i september sidste år, blev vi hurtigt enige om, at Molly nok ville have det bedst hjemme hos mine forældre. Til dels på grund af det store ude areal og de andre hunde – men også fordi, at min mor faktisk ikke rigtigt ville af med hende igen. Haha. Men det passede mig egentlig fint, for jeg syntes jo vi havde nok i Milan og Elliot. Og eftersom vi var og stadig er ude ved min mor nærmest dagligt, når vi slet ikke at savne hende. Hun er altså stadig i vores liv, men er bare blevet boende hos mine forældre, hvor hun nyder det gode hundeliv 😉

Følg mig på Instagram @cellinamartinna

Skriv et svar