MILAN, 4 ÅR

Min elskede, lille (ok, store!) skat, fyldte 4 år i går og vi havde den dejligste dag – præcis som Milan havde ønsket det. Vi startede ud med sang og gaver i sengen, morgenbord med familien, legeland og den nærmeste familie til aftensmad. Det kan godt være vi ikke har en vildt stor stue, men vi kunne altså lige præcis dække op til tyve mennesker alligevel. Og det var var så hyggeligt! Milan gik først kold kl. 23.00 i går aftes, fordi han simpelthen hyggede sig så meget med alle hans nye ting. Han var så taknemmelig og sagde flere gange, at han havde haft en rigtig god dag. Åh, min lille mus. Det er så vildt, hvordan tiden bare er gået så stærkt. Han er bare den dejligste, sødeste og sejeste 4 årig, jeg kender. Min mulle Milan.

Jeg vil lige dele lidt stemningsbilleder med jer fra igår. Billederne taler vist for sig selv <3 jeg fik desværre ikke billeder af maden eller det var ærlig talt ikke værd at fotografere, da det ikke indeholdte én eneste grøn farve. Haha, meget atypisk herhjemme, men Milan havde bedt om lasagne og hvidløgs-flutes – vegansk naturligvis 😉 til dessert fik vi vegansk Ben & Jerrys, min mormors lækre kanelkage og glutenfrie pandekager. Mums!

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Stine

    Så skønh at følge dig her på bloggen ❤️Dejligt at Milan havde en god fødselsdag og tak for linket til glutenfri pandekager. De skal helt klart prøves??

    1. Cellina Martinna

      Kære Stine, tusind tak for din besked! <3 kh Martinna

Skriv et svar