VORES FØRSTE FAMILIEFERIE GÅR TIL…

Nøj, hvor er det altså bare tiltrængt med lidt ferie, ovenpå alt det sygdom vi har været igennem herhjemme, den sidste måneds tid. Vi trænger så meget til, at komme lidt væk hjemmefra, hvor vi bare kan slappe hundrede procent af og hygge os helt vildt – selvfølgelig på børnenes præmisser. Og hvad er så lige mere oplagt, end end en weekend i Lalandia?!

Jeg har selv været meget i Lalandia, da jeg var barn. Vi tog ofte til Lalandia med et hold venner eller noget familie dengang – og jeg elskede det! Det er dog ved, at være mange år siden jeg var der sidst, så jeg glæder mig helt vildt til, at introducere det til Mikkel og drengene – som aldrig har været der før! Det er faktisk lidt en familietradition, som jeg gerne vil føre videre til mine børn, det her med at tage en miniferie en gang imellem, et lille break fra hverdagen. Og jeg syntes altså, at Lalandia er et rigtig godt alternativ, hvis man trænger til en badeferie med en lidt udenlandsk atmosfære, men uden at skulle rejse ud af landet og være alt for langt væk hjemmefra, ikk’? Lalandia og deres tropiske klima kommer altså ret tæt på, synes jeg!

Jeg er sikker på, at det bliver mega hyggeligt! Vi tager afsted i morgen tidlig og bliver der så hele weekenden. Glæder mig helt vildt til, at se hvad drengene siger til vandlandet og alle de andre sjove ting, man kan lave. Det er jo noget helt andet, end de lige er vant til og set i børnehøjde, er Lalandia jo simpelthen bare det rene paradis. Tjuhej, hvor får vi bare en fest! 😀

Jeg deler billeder og videoer på min IG i løbet af weekenden, så følg endelig med der; @cellinamartinna 🙂

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Signe

    Hvordan var det at være veganer i Lalandia? Kunne i få vegansk mad på nogle af restauranterne???

    1. Cellina Martinna

      Det var faktisk okay! Der var en mexicansk restaurant, hvor vi fik en mega lækker vegansk middag. Og ellers spiste vi en del pomfritter med ketchup! 😀

Skriv et svar