SÅ MEGET HAR JEG TABT PÅ 5 UGER

Som flere har bemærket på min IG, lever jeg ikke udelukkende af frugt og grøntsager længere. Jeg spiser dagligt risprodukter, bruger økologisk jomfruolivenolie på panden og også engang imellem lidt soyafløde i madlavningen. Jeg har endda “snydt” et par gange og lavet nicecream med peanutbutter. Dog ikke med et halvt glas peanutbutter, men med blot en enkelt tsk 😉

For mig har det helt klart handlet om balance. Jeg skulle afvænnes fra at overspise og generelt overgøre mit forbrug af olie og forarbejdet, dårlig mad. Og de første par uger kun med frugt og grønt, var en kæmpe omvæltning og åbenbart det, der skulle til for, at jeg kunne ændre min livsstil. Som min mor sagde til mig forleden: “Jeg troede ærligt talt ikke, at du kunne klare det, Martinna, nu når det har kikset så mange gange..”, og jeg må ærligt indrømme, at jeg heller ikke troede ret meget på mig selv, da jeg først tog beslutningen for en måneds tid siden. Men man må sige, at jeg endelig valgte den rigtige vej, for vægten går drastisk nedad og jeg har fået etableret mig et par rigtige gode og sunde madvaner.

Jeg hoppede på vægten i morges og jeg har nu tabt 6,3 kg. på lidt over 5 uger. Jeg fatter faktisk ikke helt, at jeg allerede har tabt så meget.. Jeg kan selvfølgelig godt se det i spejlet, men jeg synes egentlig ikke forandringen er voldsom. Og så dog, for når jeg ser på de billeder jeg tog, inden jeg lagde livsstilen om, kan jeg jo godt se, at jeg ligende en højgravid. No shit. Mit tøj sidder løsere nu og mine trusser falder endda ned om hofterne på mig sommetider. Yes manner! Og det betyder også, at jeg faktisk slet ikke er så langt fra målet nu. Jeg mangler at tabe 3,7 kg og så har jeg tabt mig 10 kg i alt. Det er virkelig fedt, at jeg snart har nået mit mål og jeg glæder mig til, at kunne hoppe i en bikini til sommer og bare have det helt ok med min krop!

Hvad der så er knapt så fedt er, at min hud ligner lort igen. Så den reagerer altså på nogle af de her fødevarer. Hvad det præcist er, er svært at sige og jeg tror også bare, at jeg er nået til det punkt, hvor jeg ikke rigtig gider at prøve mere. Jeg kunne selvfølgelig vælge, at leve udelukkende af frugt og grønt resten af mine dage, men det har jeg simpelthen ikke lyst til. Og jeg har faktisk heller ikke lyst til, at undvære soya, selvom jeg ved, at det kan være årsagen til hudproblemer. Så vil jeg hellere dække min hud med make up og når jeg så er færdig med at amme engang, må jeg på en større udrensningskur. Min urene hud startede, da jeg blev gravid med Milan for snart 5 år siden og jeg er derfor ret sikker på, at det er noget hormonelt. Måske forsvinder det helt af sig selv, når jeg stopper med at amme? Jeg ved det ikke, men lige nu gider jeg simpelthen ikke bruge mere tid og energi på det. Det må være, som det er 🙂

Jeg glæder mig til forhåbentligt snart, at kunne dele før- og efterbilleder af min krop, minus 10 kg. Hvis jeg altså tør. Jeg skal lige samle mig lidt mod 😉

Læs følgende indlæg om min livsstilsændring/kostomlægning:

Dette indlæg har 9 kommentarer

  1. Cellina Martinna

   Tak for tip! 🙂

 1. Marie

  Fedt at du har tabt dig så meget. Sejt gået!
  Jeg har altid døjet med uren hud og det har især været slemt efter jeg fik min datter. Men nu har jeg endelig fundet en creme som virkelig har gjort det for mig. Decubal traktement lipid cream 70 % fra apoteket. Den er meget fed i konsistensen, og jeg havde egentligt regnet med at min hud ville blive værre af at bruge den, men tværtimod. Den har været min bedste ven i kampen mod de satans bumser og så er den som en ekstra bonus fri for alle mulige kemikalier og tilsætningsstoffer?

  1. Cellina Martinna

   Hej Marie! Fedt at du har fundet det, som virker for dig. Det må være så dejligt! Og tak for at dele tippet 🙂

 2. Rebecca

  Jeg er blevet inspireret til, at prøve samme tur som dig – jeg mangler dog at smide 20kg ??
  Men kan du ikke lave et indlæg omkring hvad du præcist spiste de første dage? Synes jeg er lidt på bar bund med hvad og hvor meget jeg skal handle ind..

  1. Cellina Martinna

   Hej Rebecca! Jeg er glad for, at du er blevet inspireret 🙂 jeg vil rigtig gerne lave sådan et indlæg og havde faktisk også planlagt det! Jeg lover at det snart kommer op 🙂 tak fordi du læser med!

 3. Ann

  Jeg laver en maske af kaolin og kamillete (kamilleblomsterne skal ikke sies fra) og lader den tørre på huden i 15 minutter. Hvis din hud også er tør, kan du tilsætte lidt god olie i masken. Den er meget effektiv.
  Husk at bruge en god creme bagefter.
  Hvedekim og olie giver en god og nærende maske. ?

  God dag?

  1. Cellina Martinna

   Kære Ann,
   Tak for at dele! Det lyder spændende 🙂
   Kh Martinna

 4. Becca

  Det lyder spændende med de masker, du foreslår Ann ?

Skriv et svar