DET GÅR IKKE SÅ GODT HERHJEMME…

Så, det går altså ikke skide godt herhjemme lige tiden. Vi har været ramt af sygdom de sidste tre uger og vi er altså ved at være godt udkørt og faktisk også lidt halv deprimeret over det – nok mest for mig, for hold op, hvor er det hårdt at se sine små pus være så syge og have det så skidt. De er normalt aldrig syge, så det har været helt uvant med så meget sygdom, lægebesøg (hele tre af dem) og søvnløse nætter med gråd. Øv! Elliot startede ud med, at have 3-dages-feber og efterfølgende fik Milan en virus, hvor han havde høj feber og hostede. I torsdags blev Elliot så ramt af samme virus og har indtil i dag bare været så sløv og ked af det. I dag har han heldigvis gået rundt og leget lidt, men han vil stadig gerne hænge på mig hele tiden og det forstår jeg jo virkelig også godt.

Jeg var nemlig ved lægen med Elliot i går, hvor han blev lyttet på og fik taget en lille blodprøve, for at tjekke hans betændelsestal. Alt så heldigvis fint ud, så det var også “bare” en virus. Men som om det ikke var nok, har han fået mellemørebetændelse oveni, hvilket han faktisk også havde, da han var ramt af 3-dages-feber for et par uger siden. Jeg har aldrig haft et barn med øre-problemer og jeg troede egentlig også, at jeg var så heldig at slippe, men det ser ud til, at han måske godt kunne komme til, at døje lidt med ørene. Det er så synd for ham, men det forklarer selvfølgelig også de søvnløse nætter og dét at han ikke vil ligge i sengen, men helst være oppe hos os og have os til at gå rundt med ham i armene om natten. Ret hårdt for ryggen og selvom jeg altid har haft “natte-tjansen”, har Mikkel bare været en kæmpe hjælp og gået rundt med Elliot om natten. Thank God! Ved slet ikke, hvad jeg skulle have gjort uden ham.

Ikke nok med at drengene er syge, har jeg nemlig også været ret utilpas de sidste par dage. Der er ikke meget tid til at ynke, men jeg har det faktisk seriøst skidt. Hovedpine, ondt i halsen, forkølet, ja, præcis de samme symptomer som drengene. Øv! Jeg håber virkelig snart, at vi alle er på toppen igen. Inde ved siden af er de også hårdt ramt og mine forældre er faktisk også syge. Jeg synes virkelig, at mange er syge lige i tiden. Det er helt vildt. Puha, hvor jeg glæder mig til forår og sol og lysere dage. Det kunne jeg virkelig godt trænge til lige nu..

Er der mon nogen derude, der har børn med øre-problemer, som har haft succes med noget alternativ behandling? Min læge er blevet overraskende alternativ på sine ældre dage og syntes faktisk ikke, at Elliot skulle have penicillin, da han mente at det ødelægger de små maver og så sagde han også, at det faktisk ofte ikke er så effektivt mod mellemørebetændelse. Og selvom jeg godt ved, at penicillin selvfølgelig kan blive en nødvendighed, synes jeg det er fedt med en læge, som ikke bare udskriver medicin til højre og venstre. Så jeg har aftalt med lægen, at vi ser tiden an. Så længe Elliot kun har ondt i ørene, når han er syg og ikke til daglig, skal det nok gå. Jeg har nemlig aldrig før oplevet, at han har haft ondt. Jeg har læst lidt på nettet om, hvad man kan gøre af naturlige ting for, at behandle mellemørebetændelse, så nu prøver vi det.

Så en lille opdatering herfra. Nu ved I hvorfor, jeg måske er lidt stille herinde. Der er ikke meget overskud og tid til andet end bare, at sørge for mine små og at de har det godt ❤️

Dette indlæg har 42 kommentarer

 1. Sara

  Hej Martinna.
  Jeg har en lille pige på et år der netop nu også har mellemørebetændelse. Hun får penicillin for det. Vi giver mælkesyrebakterier, thuja comp dråber og zoneterapi. Håber i finder en alternativ vej. Det er ikke sjovt at skulle fylde penicillin i så små børn.

  God bedring til jer ❤️

  1. Cellina Martinna

   Hej Sara. Tak for din kommentar og tips <3 og også rigtig god bedring til din lille pige!

 2. Mia

  Min niece har også problemer med ørerne (har min sin også, men har fået lagt dræn), men der prøvede de en aften at kvase et fed hvidløg ud i olivenolie, siede det så der ikke var stykker af hvidløg tilbage. Så skulle det lige trække i minimum 2 timer og så blev det smurt rundt om øret og lige inden for øregangen, men der må ikke decideret komme noget ind i selve øregangen. Hun sov hele natten og havde ikke ondt dagen efter.

  1. Cellina Martinna

   Genialt! Har godt hørt det med hvidløg før, men har indtil videre kun prøvet med “løgvand”. Måske skulle vi forsøge med det 🙂 tak for tip!

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak 🙂

 3. Helene

  Hej ? da jeg var lille fik jeg noget der hed en ørepinde blomst 🙂 det hjalp altid på mig ?

  1. Cellina Martinna

   Fedt! Tak for tip <3

 4. Julie

  God bedring til alle ❤️ Tjek evt Meyermorblog – hun lavede en “serie” med hvordan de håndterede deres datters øreproblemer med alternativ behandling 🙂

  1. Cellina Martinna

   Skønt, tak for tip <3

 5. Julie

  Der er simpelthen så gode resultater med homøopati. Jeg kan varmt anbefale Mette Mitchell, som faktisk har tlf-tid hver dag 10-11, hvor man kan få en gratis snak og råd, og evt finde ud af om det er en ide med at booke tid…

  1. Cellina Martinna

   Jeg kender godt til Mette Mitchell, god idé med hendes vejledning. Tak for tip <3

 6. Majbritt

  Hej Martinna

  Kranio Sakral skulle eftersigende være god til ørebørn.

  God bedring

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak <3

 7. Lene Nielsen

  Hejsa Martinna
  Min ældste var ørebarn (og ved samtlige 20 tænder havde han mellemørebetændelse) og døjede også med blæner i øregangene.
  Et lille tip der virkelig både hjælper og varmer de små øre er pebermyntedråber (kan købes i kvickly). En lille dråbe pakket godt ind i vat og i øret om natten og evt tager man selv en dråbe på fingeren og gnider den ind på barnet bag øret og ned langs kæbebenet – det trick har givet en masse søvn til både mor og barn her. Håber I snart er ovenpå igen ?
  Kram Lene

  1. Cellina Martinna

   Åh, det lyder godt nok også forfærdeligt hårdt! Men god idé med pebermyntedråberne. Tak for tip <3

 8. Kamilla

  Jeg har ikke selv erfaringer, men har hørt flere har haft god effekt af zoneterapi og mælkesyrebakterier ?

  1. Cellina Martinna

   Ja, tak søde <3

 9. Helle kørgensen

  Skær et løg i 4 stykker og ligge det under sengen , det slår virus symptomerne ned . God bedring

  1. Cellina Martinna

   Ja, tak <3

 10. Tarkoflen

  Prøv Lisbeth Kiilme hos Aarhus Osteopati hun er fantastisk og kan noget med blandt andet mellemørebetændelse ?

  Hun har været så god i forhold til vores yngste, der bestemt ikke har været en glad og nem baby ?

  Rigtig god bedring til jer ??

  1. Cellina Martinna

   Fantastisk! Tak for tip <3

 11. Ditte

  Begge mine drenge har haft øreproblemer og har fået lagt dræn to gange hver. Vi brugte zoneterapi før, under og efter, og det synes jeg har virket. Oveni fik de biostrath dråber i alle måneder med R i, og de er ikke særlig syge.
  God bedring med jeg alle

  1. Cellina Martinna

   Tak for tips <3

 12. Martina Fritz

  Hej Martinna 🙂

  Jeg har haft ørepeoblemer da jeg blev voksen og kiropraktor og karnio sekral terapi. Det kan gøre noget med det væske inden i øret 🙂

  Knus Martina – ja vi hedder det samme 🙂

  1. Cellina Martinna

   Hej Martina 😉 tak for tips <3

 13. Signe Emilie

  God bedring til jer!
  Min moster er akupunktør.
  Hun har hjulpet rigtig mange børn med ørerproblemer, med rødt laser lys. Har selv haft ørepine i en periode, og fik så denne behandling.
  Har aldrig døjet med øerne siden.
  Det er et total smetefrit forløb og helt fantastisk, at det kan lade sig at gøre..

  1. Cellina Martinna

   Ja, det lyder jo virkelig fantastisk. Tak <3

 14. Nima

  Hej Cellina
  Det er virkelig træls når ens lille baby døjer med ørerne. Min søn har lige fået lagt dræn i, men har samtidig fået mellemørsbetændelse. Vi har fået øredråber som skal hjælpe på det. Jeg har givet ham dem for første gang i dag, så ved ikke om det har en virkning. Ved dog, at han blev meget utilfreds og virkelig pylret efter at jeg kom øredråberne i begge hans øre. Jeg håber virkelig at det vil hjælpe med de dråber. Ring til en ørelæge, der er ikke krav på henvisning. Det vil i hvertfald være mit bedste råd. Heller at en ørelæge ser på det, som beskæftiger sig med det til dagligt.

  1. Cellina Martinna

   Åh, lille mand. Rigtig god bedring med ham! <3

 15. Tanja

  Begge mine er ørebørn, nu er de heldigvis så store at “de er vokset fra det”

  Efter mange syge perioder bla. pga ørerne begyndte vi, at anvende Biostrath dråber i efterår og vinterperioden til dem, og de var ikke særligt tit syge herefter. Rådet fra ørelæge hvis der var meget snask i øret var, at skylle med lunken eddike vand. Så det gjorde vi, når vi kunne se flåd fra ørerne

  1. Cellina Martinna

   Tak for tips <3

 16. Karina

  Først og fremmest vil jeg ønske jer rigtig god bedring – sender jer de varmeste tanker ?
  Dernæst vil jeg sige at jeg selv var “ørebarn ” da jeg var lille (mener jeg var 2 år da det blev opdaget) og det var så slemt at man overvejede dræn, men fordi jeg var for lille til at få dræn var min mor nødtil at vente et års tid. Men dræn blev ikke nødvendigt for min mor fandt at ud af det hjalp mig på (de slemme dage), at varme en stof ble på radiatoren og så holde dem op forsigt mens jeg lå ved hende. Og jeg voksede fra mit – uden dræn og jeg har ikke haft problemer siden ? kan selvfølgelig ikke sige det virker for alle men det virkede i hvertfald ? Ellers prøv evt at kontakte Kathrine Birk der har lavet de der tryg glad baby bøger – hun kan jo mange gode ting og det kan være hun har et lille tip?

  1. Cellina Martinna

   Tak for din besked. Det er dejligt at høre, at du slap for dræn som lille. 🙂

 17. Signe

  Når han har haft 2 mellemørebetændelse på så kort tid, ville jeg altså tag forbi en ørelæge og få ham tjekket. Min ene døjet også meget med det, og fik lagt dræn da han var 8mdr. Ikke haft høj feber eller andet med ørene siden. Min anbefaling ❤️

  1. Cellina Martinna

   Han har heldigvis ikke haft det siden. <3

 18. Mette

  Søg evt Katrine Birk på facebook hun har specialiseret sig inden for børne zoneterapi og hun er hurtig til at svare når man skriver. Sikker på hun har nogle gode tryk

  1. Cellina Martinna

   Hende kender jeg godt til fra Instagram. 🙂

 19. Anonym

  Det er det bedste billede jeg har set endnu af Mikkel
  Han ser virkelig både elsket og elskende ud

  1. Cellina Martinna

   Det er han også <3

 20. M

  Kære cellina martinna..
  Efter en del mellemørebetændelse herhjemme, valgte jeg at søge hjælp hos en som udføre zoneterapi. Det virkeede og fik endda nogle råd til hvor jeg selv kunne trykke. Jeg synes helt klart værd at prøve. Som skrevet tidligere, så virkede det herhjemme og vi har ikke haft mere siden sidste gang (foråret 2016). Jeg bruger også zoneterapi til at forebygge og støtte immunforsvaret.. Jeg håber at der kan bruges. Fod bedring

  1. Cellina Martinna

   Jeg er også ret stor fortaler for zoneterapi. <3

Skriv et svar