SÅ MEGET HAR JEG TABT MIG PÅ 3 UGER

Halløj alle jer derude og først og fremmest VELKOMMEN til min nye side! Bloggen er endelig rykket over til SMASH og I har måske bemærket, at bloggens design derfor har ændret sig lidt – selvfølgelig kun til det bedre! Jeg elsker alt ved den her forandring og jeg glæder mig til, at præsentere jer for en masse nyt 🙂 juhuu!

Nå, men som lovet kommer der her en lille opdatering på min kost- og livsstilsændring. Jeg har jo levet udelukkende af frugt og grønt de sidste par uger, men efter et stykke tid begyndte jeg, at spise lidt ris-produkter (riskiks og rispasta) igen og en lille smule økologisk jomfruolivenolie, når jeg steger grønt på panden. Og det fungerer egentlig fint. Jeg kan sagtens leve med disse fødevarer, men jeg kan også bare mærke, at jeg efterhånden savner lidt ekstra.. I ved, lidt glutenfrit brød, grøntsagsbøffer, falafler, osv. Og noget andet end dadler til, at slukke min vilde sukkertrang! Og jeg tror egentlig, at det for mig handler om balance. Det har været godt for mig, at komme på en lille “afvænning” og udelukkende fylde min krop med sundt mad, men jeg tror snart jeg ønsker, at spise lidt mere “normalt” igen. Jeg skal ikke tilbage til de madvaner, jeg havde før, men fortsat spise en masse frugt og grønt – minimum 1000 g frugt og grønt hver dag, har jeg sat mig som mål. Og jeg vil også fortsætte med de grønne smoothies – jeg er faktisk blevet helt afhængig af dem og min krop skriger nærmest efter det grønne, når jeg står op om morgenen. Det er helt skørt, men jeg kan virkelig mærke, at det er godt for min krop.

Vægttabet er faktisk gået overraskende hurtigt. Jeg har været på i lidt over 3 uger og har allerede tabt lige knapt 5 kg, så jeg er jo faktisk halvvejs i mål og det føles altså bare fantastisk! Folk er begyndt at kommentere, at jeg ser slankere ud og jeg kan virkelig mærke, at mit tøj ikke strammer nær så meget længere. Og åh, hvor jeg dog glæder mig til, at kunne hoppe i alt mit gamle tøj igen og bare generelt til, at føle mig godt tilpas i min krop igen. Jeg har stadig meget gå-på-mod, på trods af hårde dage, hvor jeg virkelig bare har lyst til peanutbutter og vegansk Ben and Jerry’s 😉 det må vente lidt endnu.. Det føles virkelig godt, at være på rette vej, at fylde min krop med så meget godt hver dag og at jeg generelt har fået vendt mange af mine dårlige vaner.

Følg rigtig gerne med på min Instagram @cellinamartinna, hvor jeg løbende poster billeder af den plantebaserede mad.

 

Læs mere om hvad blot én uge kun på rå grøntsager og frugt gjorde ved min urene hud og se før og efter billeder her

og læs her hvor meget jeg tabte mig på denne ene uge.

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Ellen

    Mega fedt, at bloggen er mere mobil venlig nu!

    1. Cellina Martinna

      Ja, ikk’? Fedt at du bemærker det! Tak 🙂

Skriv et svar