JEG ER SGU BLEVET NOMINERET!

de-unge-moedre-cellina-martinna-aftenshowet-dr1-kanal-4

Hvor er det vildt! Jeg er aldrig blevet nomineret før.. altså lige pånær de sidste to år som “Årets realitybabe”, men altså, det kunne jeg ikke helt tage seriøst.. for mig? En babe? Lad mig sige det sådan, at jeg er heldig, hvis jeg får børstet tænder to gange dagligt og make up og hårvask er nederst på prioritetslisten. #mommylife ikk’? 😉

Men i går modtog jeg en mail med, at jeg er blevet nomineret som Årets blogger i kategorien “Bedste familie blog 2017”. Hvor er det altså bare en fin titel og jeg er så glad for, at blive set og at der rent faktisk er nogen, som har tænkt på min blog i den forbindelse! Juhuu, hvor er det fedt! Og det er jo lige netop det aller vigtigste i mit liv – min familie. Og selve moderskabet, det hjemmegående liv og alle mine værdier og overvejelser herom, er selvfølgelig noget som fylder rigtig meget herinde. Så TAK fordi I har lyst til at læse med, det gør mig simpelthen så glad indeni.

Hvis I har lyst til at smide en stemme, kan det gøres via dette link  https://www.aufini.com/dk/bedste-familie-blog/#stem ❤️

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Nina

    Selvfølgelig skal du have min stemme, du er så inspirende!

    1. Cellina Martinna

      Åh, tusind tak! Det gør mig meget glad at høre 😍

Skriv et svar