DET VAR LIGE VED AT GÅ GALT…

img_8712

Har I nogensinde prøvet at skøjte på en giraf? Nej, vel? Det havde jeg heller ikke, lige indtil for 30 min. siden. Jeg havde netop færdiggjort min sunde smoothie, postet den på Instagram og var på vej tilbage til min computer og lige dér mødte jeg giraffen. Eller jeg mødte den faktisk ikke, den tog røven på mig – bogstaveligt talt! I løbet af nul komme fem lå jeg i hvert fald på langs og råbte og skreg efter min mor, som legede med børnene inde på værelset. Hun kom løbende ud og spurgte, hvad der dog var sket og jeg måtte jo så fortælle hende, at jeg gled i Elliots Duplo giraf og faldt lige ned på halebenet. Av! Kender I den der smerte, hvor man bare mister luften og tænker at det gør så ondt, at man nærmest ikke kan være i det? Så ondt gjorde det, lige da jeg faldt ned på røven. Forhelved’ noget lort! Lorte legetøj og lorte smoothie. Min mor kaldte på Melanie og fortalte at jeg var faldet og at det måske var alvorligt? Melanie kom ind og med det samme udbrød hun: “Forbløder hun?!” og lige dér så vi situationen oppefra, Melanie fik øje på smoothien ved siden af mig og vi flækkede alle sammen af grin. Hun troede seriøst, at det var blod der lå omkring mig og var gået fuldstændig i panik. Haha, min mor begyndte så selvfølgelig at tage en masse billeder af mig, mens hun stod der og faldt helt sammen af grin. Det var sgu et kønt syn! Og spørg mig ikke, hvordan jeg kan spilde SÅ meget smoothie. Det var over alt! PÅ skabene, gulvet, mit tøj og i mit hår…

img_8721

Men jeg fik så rejst mig op efter noget tid og alt var heldigvis ok! Intet var brækket eller forstuvet. Jeg er okay, men har selvfølgelig lidt ondt bagi 😀 Måske er hele den her oplevelse faktisk et tegn? Et tegn på, at jeg måske har fået nok smoothie for nu. Haha, hold kæft, hvor er jeg træt af kun at spise frugt og grønt. Jeg synes virkelig det er hårdt og jeg kan mærke, at jeg snart skal ændre lidt stil og introducere noget mere mad. I need food! Mere om det i løbet af de næste par dage.. Indtil da kan I læse om min livsstilsændring lige her.

Skriv et svar