KVALME, NYTÅR OG DEN VEGANSKE MENU

cellina-martinna-blog-nytaar

Som nogle af jer måske læste på min IG forleden og som billedet også så fint antyder, havde jeg ikke den fedeste nytårsaften.. Jeg var ramt af en voldsom kvalme og utilpashed og endte faktisk med, at gå i seng med drengene, mens de andre hyggede sig og drak champagne kl. 12. Det passede mig dog fint – der var faktisk intet sted, jeg hellere ville være end hos mine drenge, da nytårs krudtet bragede udenfor. Og jeg er heldigvis på toppen igen, så jeg tænkte at I ikke skulle snydes for lidt billeder fra vores aften og ikke mindst billeder af vores veganske menu. Vi fejrede nytåret med mine søskende og deres mænd og familier. Vi var herhjemme, dog inde i min søsters afdeling af huset. Og på trods af lidt sygdom, havde vi faktisk en rigtig hyggelig aften med gode snakke og lækker mad. Jeg er så klar på det nye år og jeg glæder mig virkelig meget til alle de spændende ting, som kommer til at ske i 2018. Mere om det senere! Jeg håber at I derude havde en fantastisk aften og kom godt ind i det nye år <3

mikkel-og-carla

nytaar-2018

nytaar-2018-bordet

christian-stjernekaste

superhelte

mikkel-og-elliot

forret
^ Kartoffel rösti og en lækker dild dressing med agurk og avocado.

hovedret
^ Kartofler med Jensens sauce (jeps, den er vegansk og smager awesome!), økologiske og veganske steaks (fra Aldi) og en frisk pastasalat.

oreo-kage-1
^ I var, forståeligt nok, mange som gerne ville have opskriften på denne mega lækre moussekage, så den kommer op i løbet af de kommende dage. Stay tuned! Indtil da kan I (gen)se billeder fra vores juleaften og den veganske julemenu her.

 

Skriv et svar