BILLEDER FRA VORES JUL 2017

1-cellina-martinna-blog

Nu fik jeg endelig sat mig ned og kigget alle de billeder igennem, som vi tog på vores kamera juleaften – og jeg synes derfor lige jeg ville dele et lille udpluk med jer. Vi havde den dejligste aften – glade og spændte (og til sidst meget trætte) unger, den lækreste veganske mad og det bedste selskab. Vi holdte det hos mine forældre i år, hvor vi var min søster, hendes mand og børn, min mormor og morfar, min svigerfar og så selvfølgelig mine forældre. Vi var fjorten i alt og vi manglede altså min søster og hendes kæreste, som skulle holde det ved hans forældre i år. Men vi havde en virkelig skøn aften! Jeg nåede desværre ikke at få et billede af min tallerken, men min mor fik af hendes. Det kan I se længere nede – og så har jeg skrevet mere om vores veganske jul lige her.

Jeg håber også I havde en rigtig dejlig aften, med alle dem I elsker <3 og så vil jeg ønske jer et rigtig godt nytår og takke jer for, at I læser med herinde. Der kommer til at ske en masse nye og spændende ting med bloggen i 2018 og jeg glæder mig så meget til, at fortælle jer mere om det. Vi snakkes ved i 2018! Pas på jer selv og hinanden!

2

3

4

6

7

vegansk-mad

8-vegansk-jul

9-milan

10

11

12

13

14

15

milan-og-mor

16

jul-jul-jul

17

Skriv et svar