LANGSOMME DAGE OG LIDT OM MIN MEDVIRKEN PÅ TV I AFTEN

img_7929

Glædelig jul til alle jer derude! Jeg håber I alle er kommet godt igennem julen og har nydt dagene med dem, I har kær. Mikkel har ferie og derfor er der lidt stille herinde. Vi nyder nemlig at sove længe hver dag (9.15, si’r det bare! Elsker at mine unger sover længe! :D), langsomme dage og en masse leg og hygge. Det lyder meget idyllisk og det er det sgu også! Det er SÅ dejligt bare, at være os fire og have en masse tid, som vi kan bruge på præcis det vi vil. Mikkel og Milan bruger meget tid på at lege og bygge alt det LEGO, som Milan har fået i julegave og Mikkel hygger sig mindst ligeså meget, som Milan gør. Haha, totalt legebørn!

Som lovet, vil jeg bare lige informere jer om, at det er i aften kl. 20.00 på DK4, at jeg medvirker i Spørg Momster. Det kan også ses HER hvis man ikke har kanalen. Jeg glæder mig helt vildt til at se det! Og jeg kan allerede nu afsløre, at jeg også kommer til at medvirke i den nye sæson, som optages her i januar. Skal I se med i aften? 🙂

Ha’ en dejlig dag og juleferie til jer, som er så heldige at have sådan én <3

Dette indlæg har 3 kommentarer

 1. Rikke

  Er det afsnit 1,2,3 eller 4 du medvirker i? Kan ikke finde det via linket 🙈

  1. Cellina Martinna

   Åh, det afsnit jeg medvirker i, kommer først op i næste uge <3

   1. Rikke

    Tak 😊🙏

Skriv et svar