DET VAR FANDME EN OMMER

img_7586

Halløj derude!

Her kommer lige en lille forsinket update på vores weekend. Vi var jo i København for at optage til det nye program på Dplay. Læs mere om det lige her. Jeg var som sagt ret spændt på turen og havde faktisk glædet mig rigtig meget til at komme afsted – mest af alt fordi at vi jo ville gøre det til en lille, hyggelig familietur. Men kender I det der med, at ens forventninger bare slet ikke stemmer overens med virkeligheden?

Måske var jeg også lige lovlig optimistisk, hvis jeg troede at vi bare skulle tulle rundt i Kbh, beundre Tivoli og alt det smukke julelys og selvfølgelig alt imens børnene ville smile over hele hovedet, veltilpasse og godt underholdt. Well, lad mig sige det sådan, at vi ikke engang nåede i Tivoli! Nej, vi farede rundt som et par turister med gps og det hele. Det var så sindssygt stressende og vi kunne slet ikke finde rundt! Nøj, hvor har vi altså været et kønt par. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor fortabt vi må have set ud. Haha. Og hvad er der egentlig med København og stresseniveauet? Er det seriøst bare fordi det er december eller kører det altid i det tempo? Folk havde mega travlt og det kunne slet ikke gå hurtigt nok. Der var bare intet “slow living” over indre by! Det var slet ikke mig og jeg blev faktisk lidt halv deprimeret af, at gå rundt inde i midtbyen, totalt klemt og klaustrofobisk, fyldt med støj og bilos. Og så var det bare hundekoldt! Not for me. Mikkel sagde også, at det var sidste gang han gad, at tage med til Kbh. Haha, hold kæft, hvor er vi bare blevet kedelige og grå altså! Hvis det havde været for fem år siden, ville jeg have elsket København og jeg ville nemt kunne være i det. Det er utroligt, som jeg bare har ændret mig, efter jeg er blevet mor. Jeg er blevet så sensitiv og jeg tager bare alt til mig. Det er lige med, at sortere lidt i det nogle gange.. Og måske ramte vi bare et dårligt tidspunkt? Hvis det nu var alle andre måneder end lige december, kunne det være at oplevelsen havde været anderledes? Jeg ved det ikke. Men jeg tror først, at drengene rigtigt vil få noget ud af det, når de er et par år ældre. Milan ville allerhelst op på hotellet og lege med hans actionfigurer og Elliot… tja, han ville bare gerne ned og undersøge og pille ved alt, alle de steder vi kom. Det er altså ikke altid helt nemt, at komme rundt omkring med små børn. Det tænker jeg, at mange forældre kan nikke genkendende til?

Nu skal det heller ikke alt være negativt! Vi fik trods alt prøvet noget nyt, lækkert mad (tak for jeres anbefalinger!) og jeg havde det mega hyggeligt med de andre piger. Camilla overnattede på samme hotel som os og da drengene sov, smuttede jeg ned på hendes værelse og fik en lang og god snak med hende og Nanna. Totalt efterskole-agtigt og mega hyggeligt faktisk! Der er bare SÅ meget at snakke om og de to piger er altså bare så herlige og pisse sjove. Det var skønt og fedt med sådan et lille break fra hverdagen.

img_7614

img_7615

img_7616

Og I kan altså godt glæde jer til “Mødregruppen”, som bliver sendt på Dplay til næste år! Jeg er sikker på at I vil elske det (i hvert fald jer som følger med i De unge mødre 😉 det blev så ærligt, levende og bare skide sjovt!

img_7611

 

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Julie Monberg

  Åh! Jeg kan bare alt for godt sætte mig ind i din følelse omkring København. Det er top hektisk og jeg får altid følelsen af at være et lillebitte ubetydeligt menneske i den store menneskemængde. Når jeg er i København glæder jeg mig altid til at komme hjem til Jyllands ro, hvor tempoet er væsentligt lavere (:

  Når det er sagt, kan København selvfølgelig også noget! Og jeg nyder, at være der i ny og næ (i korte periode), men jeg er nu glad for, at jeg er bosat i Jylland – det passer bedre til mit temperament (:

  1. Laura nielsen

   Wow det lyder spændene . Jeg glæder mig meget til at se det nye program med jer elsker at følge jer alle 3!! Og så skønt at i har det sjovt sammen!

 2. Malin

  Hej hej 🙂
  Jeg har det på samme måde med Kbh 🙂 det er mega stressende . Men jeg er også fra Sønderjylland så er ikke vandt til at busserne kører så sindsyge 😀😀

Skriv et svar