OPTAGELSER TIL ET NYT PROGRAM – KBH, HERE WE COME

img_7515

SÅ er vi sgu på vej mod København! Mor her skal nemlig optage til et nyt program på Dplay. Juhuuu, det bliver altså spændende! Det er nemlig til et studieprogram, hvor jeg skal sidde sammen med et par af de andre søde damer fra De unge mødre. “Mødregruppen”, hedder programmet. Jeg glæder mig helt vildt til, at se de piger igen. Jeg ses jo ikke så tit med dem, men de er virkelig søde og på trods af, at vi er forskellige og lever vidt forskellige liv, har vi alligevel bare så meget til fælles jo. Ikke nok med at vi er mødre, men som medvirkende i et program som De unge mødre, har man bare nogle gange brug for at snakke med nogen, som ved præcis hvad man gennemgår og hvordan man har det. Og man må sige, at vi på den front jo virkelig har meget tilfælles.

Jeg tager selvfølgelig hele flokken med mig til København – altså det vil sige Elliot, Milan og Mikkel og vi har faktisk gjort det til en lille familie-weekendtur. Det er bare sådan noget vi aldrig gør, så det glæder jeg mig helt vildt meget til! Bare at være os fire i en hel weekend. Og spise lækker mad og gå rundt i byen og bare rigtig hygge os – uden at skulle tænke på mad, oprydning og alt det praktiske man tit kommer til at lave herhjemme. Det bliver så godt! Jeg har hørt at Tivoli skulle være mega hyggeligt her i december måned, så det skal vi helt sikkert besøge. Og så efterspurgte jeg gode, veganske spisesteder på min IG story forleden og der kom I bare med så mange gode forslag til, hvilke steder vi skal besøge. Uf, hvor jeg glæder mig til at prøve noget nyt, vegansk mad. Udvalget er desværre ikke så stort i Aarhus, men det virker til at der bare er så meget lækkert i Kbh. Utroligt at man kan glæde sig så meget til mad, haha. Men det gør jeg altså! #slankekurgohome

Kom endelig med gode idéer til ting vi kan lave eller steder, vi bare skal opleve, nu når vi endelig er i Kbh? Det sker jo virkelig ikke særlig tit, så det er med at udnytte til fulde! Jeg skal selvfølgelig nok sige til, når jeg ved mere om, hvornår programmet på Dplay kommer op 🙂

Ha’ en fantastisk weekend, derude <3

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Pia Petersen

  Ja Tivoli er helt sikkert et besøg vær

 2. malene

  Hej Martinna,
  Det kunne være SÅ fedt med et indlæg omkring hvordan du startede op på fast føde (blw) til drengene. Mangler lidt inspiration 😉
  Rigtig god uge til jer.

 3. Harriet Kaya

  Heisa Martina 😇 via facebook kan I melde jer ind i dansk vegetarforening – de har vidst lige været inde og spise op Riz Raz der ligger på store kannikestræde. Jeg har lige været til indisk julefrokost ude i Vanløse – fra Vanløse st. Op af Jernbane Alle og på tværs af Jyllingevej ligger India flavour. Her kan i få serveret en buffet med ca 3 varme vegetar og 3 veganske retter bla med dal, flødekartofler i safran og kommen samt auberginegryde i tomatsauce, tomatsuppe, blandede ris, lækker salat og “ kold risengrød “ med pistacie til dessert ( ligger også i buffeten ) voksen priser 120 for buffet og børn 60 kr 🙂 god jul 🙂

Skriv et svar