MINE TANKER OM FRAVALG AF SKOLE

hjemmeskole
Et par søde hjemmeunger, Milan og min skønne nevø Benjamin, fordybet i en god leg <3

Jeg er tit blevet spurgt ind til vores valg af hjemmeskole – særligt efter jeg i foråret udgav indlægget: “Mine børn skal ikke i skole” og efterfølgende: “Hjemmeskole og socialisering – den evige bekymring“. Shit, den udmelding satte gang i noget! Jeg vil selvfølgelig  komme mere ind på hjemmeskole fremover, i takt med at drengene bliver ældre og når “skolealderen”. Jeg ved at der sidder mange nysgerrige derude og det forstår jeg jo også godt. Derfor tænkte jeg også, at jeg ville dele ovenstående video med jer, da den beskriver mange af mine tanker omkring skole. Måske I også vil få noget ud af at se den?

Det kan være at du selv sidder med tanken om, at de nuværende skoler ikke er et sted, du har lyst til at placere dine børn, men samtidig ikke helt har mod på at hjemmeskole? Der er også altid den mulighed, at starte en skole op selv, som kan imødekomme børnene og deres behov, men det er selvfølgelig en noget større opgave og jo ikke noget, der bare sker fra den ene dag til den anden. Min storesøster og jeg har tænkt tanken mange gange og det kan være, at vi en dag gør det – starter vores helt egen skole. Hvem ved. Men for nu vil jeg bare nyde, at jeg kan tilbringe dagen med mine små drenge herhjemme, hvor vi hver dag laver lige præcis det, vi har lyst til og så endda sammen med vores skønne mor og bedstemor. I know, vi er meget heldige <3

Hvad skal dine børn være, når de bliver store? Mine skal være lykkelige. Om de er det som hjemmehjælper, rejseleder, læge, hjemmegående, folkeskolelærer, you name it. De skal bare være lykkelige og gøre det, som gør dem glade! Det må da være meningen med livet. Vi har alle sammen en plads på jorden og vi skal alle udleve vores karma. Det tror jeg i hvert fald på. Og jeg synes at vi skal give plads til hinanden og til de forskelligheder – og retten til frit at vælge, hvordan vi ønsker at leve livet. Det er okay, at vi ikke alle sammen er ens. Og det vil jeg gerne hylde her på min blog!

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Ann

    Sej knægt i TED tænk.. Han har ihvertfald hovedet i orden.

  2. Louise

    Har du overvejet at besøge Feldballe friskole???
    Bare en tanke fra en mor der ikke selv er interesseret i at putte sine børn i “alm” skole..

Skriv et svar