VIDSTE DU GODT AT DIN MOBIL ER FARLIG?

radicover-cellina-martinna-jpg1

Sponsoreret af RadiCover

Jer som har fulgt mig længe ved, hvor meget jeg tænker over farlig stråling. I det første afsnit jeg medvirkede i, i De unge mødre, præsenterede jeg faktisk seerne for vores hjem og mine rosakvarts krystaller, som siges at reducere stråling. Farlig stråling er bestemt noget, som har fyldt i mine tanker de seneste par år og jeg har derfor også været meget bevidst omkring, hvordan jeg kunne mindske strålingen, som der jo hele tiden bliver udsendt fra alle vores trådløse apparater.
Lige siden jeg blev opmærksom på mobilstråling, har jeg taget mine forbehold: Blandt andet sætter jeg altid min mobil på flyfunktion, når jeg ikke bruger den. Når jeg snakker i telefon, sætter jeg som regel altid min telefon på højtaler (i hvert fald når jeg bare er herhjemme og det ikke generer nogen). Jeg går aldrig med min telefon i lommerne og jeg sørger generelt altid for, at den ikke er for tæt på mit hjerte eller for den sags skyld børnenes.

Jeg har mest dårlig samvittighed overfor børnene, når det kommer til farlig stråling. Deres små sarte og nye kroppe ønsker jeg jo virkelig at passe på. Og børn optager 60% mere stråling end voksne gør. Det er skræmmende. Men let’s face it, vi er i en tid, hvor børn bruger mobil og iPads på daglig basis og jeg er bestemt ikke hellig – Milan elsker at spille på vores mobiler eller se videoer på YouTube. Jeg sørger dog for, at sætte mobilen på flyfunktion, når han laver noget, som ikke kræver internet og jeg har også lært ham, at han ikke må ligge med telefonen alt for tæt på hjertet og at det er bedst at ligge på siden og holde telefonen væk i strakte arme. Jeg ved godt, at det slet ikke kan tage al den farlige mobilstråling, men jeg tænker at det er bedre end slet ingen hensyn at tage.. Naturloven er faktisk således, at strålerne falder med 15% for hver 10 cm. man er væk fra strålingskilden, så afstanden gør jo faktisk en ret stor forskel alligevel…

radicover-cellina-martinna-jpg-4

Vidste I godt, at 81% har hørt om en mulig risiko for helbredet, som følge af mobilstråling, men kun 10% af os gør noget aktivt for, at beskytte os mod det? Jeg tror simpelthen det handler om, at det er lidt uhåndgribelig for mange. For selvom man er bevidst om det, kan det være svært at forholde sig til, når det jo ikke er noget man kan “se” eller ligefrem mærke på helbredet i ens dagligdag. Hvis man eksempelvis døjer meget med hovedpine, er der jo ikke ret mange af os, som ville tænke at det sikkert har noget med strålingen fra fra mobilen at gøre.. Men det kan faktisk sagtens være årsagen til hyppige hovedpiner! Jeg tænker virkelig at der skal være mere fokus på vigtigheden af, at beskytte os mod farlig stråling og at man blandt andet kan gøre det med noget så simpelt, som et RadiCover. RadiCover laver blandt andet covers til mobiler, iPads, babyalarmer m.m. Med et Radicover kan man altså beskytte sig selv mod stråler, mens at man samtidig beskytter sin mobil mod slag – og jeg er ret vild med, at den også fungerer som en slags pung, hvor man kan opbevare sine kort. En ny type mobilbeskyttelse sikrer også mod trådløst kreditkorttyveri. De trådløse RFID signaler som dit kort udsender, blokeres hvis du opbevarer dine kreditkort i et RadiCover. Den specielle indbyggede membran, som også reducerer mobilstråling, sørger for at RFID signalerne ikke kan nå igennem coveret og derved ikke kan aflæses af udefrakommende. Dét er sgu da smart! 3-i-1 beskyttelse for the win!

I ved jo også, at jeg går meget op i, at købe veganske produkter, som er produceret under gode forhold. Og RadiCovers produkter er alle produceret under et anerkendt og strengt sæt af Code of conduct og opfylder derfor også REACH ordningen mht. at produktmaterialerne ikke indeholder skadelige kemikalier, nikkel, krom samt Carcinogene stoffer m.m. Samtidig har RadiCovers producenter underskrevet, at de opfylder FN’s Menneskerettigheders krav til forsvarlige arbejdsforhold og ikke at benytte børnearbejdere. Så RadiCovers kan absolut købes med god samvittighed! Mit cover er vegansk, da det er lavet af polyurethane, som er et 100% kunstigt materiale, der ikke indeholder læder.

radicover-cellina-martinna

Og nu tænker I nok, hvordan coveret præcist beskytter mod den farlige mobilstråling? Når man taler med coveret lukket foran skærmen, omdirigeres mobilstrålerne til at blive sendt ud i top, bund og siderne – altså i retning væk fra krop og hoved. I denne proces reduceres signalstyrken kun minimalt, mens strålingene i retningen af krop og hoved reduceres med op til 86-91%. Så selvom det virker lidt mærkeligt, at snakke med coveret lukket, er den altså god nok – og der er nemlig et hul ved højtaleren, som sikrer at lyden alligevel kan trænge igennem.

Svenske forskere har to gange påvist, at bare 30 minutters daglig tale er med til, at øge risikoen for aggressiv hjernetumor med op til 400%! Det er jo helt sindsygt! Jeg tænker derfor bestemt det er værd, at tænke over ens mobilsamtaler og at beskytte sig på bedst mulig vis! Jeg ved godt at det er umuligt at skærme og beskytte sig 100% mod farlig stråling. Det findes jo over alt og man skal selvfølgelig ikke blive paranoid. Men når man kan beskytte sig med noget så simpelt som et mobilcover, er det jo virkelig en lille justering i hverdagen, som gør en kæmpe forskel. Og selvom det måske lyder mærkeligt, er det bare sådan nogle ting som gør, at jeg kan gå i seng om aftenen med ro i maven og tænke, at jeg trods alt gør mit for at beskytte mig og min familie mod farlig mobilstråling.

radicover-cellina-martinna-jpg-1

Radicovers har lavet 10 gode råd til, at mindske den daglige mobilstråling og de lyder således:

 1. Vent med at tage telefonen op til hovedet, indtil du kan se, at samtalen er gået igennem
 2. Begræns din brug af mobiltelefon inde i bilen
 3. Brug højtalerfunktionen
 4. Brug hovedtelefoner
 5. Undlad at have telefonen liggende ved din seng eller i soveværelset om natten (alternativt sæt din telefon på flytilstand)
 6. Brug kun telefonen til korte beskeder
 7. Undgå at gå med mobiltelefonen i dine bukse- eller jakkelomme
 8. Undgå WIFI-routers i din nærhed
 9. Sluk for WIFI routeren om natten
 10. Børn bør ikke bruge mobiltelefoner andet end til korte beskeder

radicover-cellina-martinna-jpg-2

Og nu til det allerbedste: Jeg har fået mulighed for at udlodde hele 3 RadiCovers produkter til min skønne læsere! De produkter I kan vælge imellem er følgende:

Det eneste du skal gøre for at deltage er, at smide en kommentar herunder med et link til, hvilken af de tre ovenstående produkter, du gerne vil vinde! Jeg finder en vinder på fredag d. 8. december. Rigtig meget held og lykke <3

Læs endnu mere om stråling og hvad man selv kan gøre for, at beskytte sig bedst muligt på Radicover.dksom også sælger en masse anti-strålings produkter.

Dette indlæg har 50 kommentarer

 1. Sasha Hansen

  Ønsker mig et mobil cover til en iPhone 6 ☺️

 2. Mia Frederiksen

  Det er lige hvad vi mangler, jeg har så dårlig samvittighed når børnene sidder med vores iPad – med sådan et smart og lækkert cover, ville jeg nok have det lidt bedre når de sidder med dem 🙂
  https://radicover.dk/radicover-ipad-mini-1-2-3-cover

  1. Cellina Martinna

   TILLYKKE! Du har vundet et anti-strålings produkt fra Radicover.dk <3
   Send mig en mail på cellinamartinna@hotmail.com med dit navn, adresse, ønske til produkt og mobil nr. 🙂

 3. Maya Bach

  Jeg synes det ville være fantastisk, at vinde en pose til babyalarmen! 🙌🏼

 4. Sandra

  Jeg ville SÅ gerne vinde coveret til mobilen, da jeg lige om lidt har en lille ny baby der skal beskyttes. Samtidig med at min store dreng også helst skulle passes så meget på som muligt. Men som samtidig elsker at snakke i telefon med hans bedsteforældre. ❤️ Så jeg krydser alt hvad jeg har for en ekstra julegave min vej 🎄🙋🏼

 5. Katrine

  Jeg ville elske at beskytte min familie og jeg selv mere end vi hidtil har gjort – det kan være en jungle at finde frem til de rigtige produkter, tak for at du deler denne viden 🙏🏼
  Jeg ville elske at vinde et cover til min telefon (6’er)
  Kærligst Katrine

  1. Cellina Martinna

   TILLYKKE! Du har vundet et anti-strålings produkt fra Radicover.dk <3
   Send mig en mail på cellinamartinna@hotmail.com med dit navn, adresse, ønske til produkt og mobil nr. 🙂

 6. Kirsten

  TAK fordi du gør opmærksom på det her! Jeg er vist desværre én af de 81%, men ikke de 10%… Yikes! Det skal der vist laves om på. Jeg vil godt melde mig til konkurrencen og vælger iPhone coveret, hvis jeg vinder.

  God dag!

 7. Kim

  Jag skulle gärna vilja vinna ett fodral till barnens iPad, något jag länge velat göra för att skydda dem så mycket som möjligt från den farliga strålningen.

 8. Silke

  Denne her ville være dejlig at vinde

 9. Lærke

  Uuh ville være en lækker julegave til en selv 😍

 10. Lærke

  Uuh ville være en lækker julegave til en selv 😍 har en iPhone 6s som trænger til er nyt cover og at det så reducerer stråling er jo bare endnu bedre

 11. Bertine

  Jeg tænker hvis du altid har din mobil på flytilstand når du ikke bruger den hvordan kan dem i din omgangskreds så få fat på dig?
  Og det med strålinger kan jeg huske jeg allerede hørte som barn i 1-2 klasse hvor vi skulle vokse karse og ved den ene lå der en mobil en uge og i den anden ende af rummet var en anden som ikke lå en mobil ved. De stod begge i viduskarn i samme væg så have fået ca samme lys og mængde vand. Men den hvor der lå en mobil ved voksede meget dårlig i forhold til den uden mobil var flere cm høj efter meget kort tid.

  1. Cellina Martinna

   TILLYKKE! Du har vundet et anti-strålings produkt fra Radicover.dk <3
   Send mig en mail på cellinamartinna@hotmail.com med dit navn, adresse, ønske til produkt og mobil nr. 🙂

 12. Henriette Faurhøj

  Ja det er skræmmende med al den stråling, og efterhånden er der bare så mange børn der har mobiltelefoner, og de tænker da slet ikke over strålingen😩 Det er egentlig et godt argumenter for hvorfor man ikke vil have at ens barn skal bare mobiltlf😊 Det ville være så fedt at vinde dette lækre cover https://radicover.dk/radicover-pu-laeder-flip-side-mobilcover-sort-iphone-6-6s
  😊

 13. Annalie

  Jeg har LÆNGE ønsket mig sådan et cover til min iPhone. Jeg kan tydeligt mærke når min telefon er på flyfunktion omfattende og når den ikke er, så jeg er helt overbevist om at strålerne er skadelige og jeg vil så gerne have sådan et cover så jeg kan beskytte mig selv, min familie og dem omkring mig. Jeg har aldrig prøvet at vinde noget i disse konkurrencer. Håber virkelig at jeg har heldet med mig denne gang🙏🏼

 14. Line

  Tak for god brugbar reklame 🙌🏻 https://radicover.dk/babyalarmpose-small-sort-sort det har længe været et emne hjemme hos os. Så babyalarmposen ville være fantastisk at vinde! Mon ikke vi også skal ud og have erhvervet os deres covers ☺️

 15. Ditte

  Det er lidt uhyggeligt at tænke på, især da vi er mange der er dybt afhængige af vores telefoner. Øver mig i at ligge den mere fra mig, især sammen med børnene og jeg ville da elske tanken om at beskytte dem og jeg selv en smule med sådan et cover. Krydser fingre for at blive den heldige vinder af dette https://radicover.dk/radicover-flip-side-2-in-1-ip6-6s-mobilcover-sort-aegte-laeder til min iphone.

 16. Helene

  Jeg har ofte kigget på deres produkter – især efter jeg er blevet mor. Men er i tvivl om det egentlig virker. Men lækkert med sådan en give away. Bil gerne vinde iPad coveret.

 17. Linda

  herhjemme bruger vi ledning til internettet, som i de gode gamle dage 🙂 Det er selvfølgelig lidt mere besværligt, end at bruge trådløst internet, men efter vi engang havde en kanin, som vi mistænker døde af at have haft base på tæt på wifi router, tager vi INGEN chancher <3 Hvis man også slår alt det trådløse fra på computeren/ipad'en, udsender den nul stråling når man bruger internet med ledning 😀 ang. høretelefoner, så står der nogle steder, at med almindelige høretelefoner, der bliver strålingen faktisk ledt direkte ind til hjernen, men med nogle specielle, fra fx radicover, der kan man reducere strålingen <3

 18. Karen

  Iphone covee

 19. Ida

  Kunne være fantastisk med sådan et cover til iPaden, som min lille datter er begyndt at spille og se lidt tegnefilm på 😊

 20. Liza

  Til min datters ipad😍

Skriv et svar