SÅDAN GIK OPTAGELSERNE IDAG

img_6230
Min skjortekjole kan købes her

Som jeg fortalte jer i sidste uge, deltager jeg i et nyt tv-program på DK4 og i dag skulle vi altså optage dertil. Jeg havde taget begge børn med og fået min mor og lillesøster til at hjælpe med pasning, mens jeg var på. Jeg skulle optage med to søde mommybloggers – Sanne fra Incredibaby.dk, som også havde hendes søde søn, Elton, med og Johanne, som står bag Nutidensmor.dk – en blog som jeg simpelthen bare elsker at læse! Og så selvfølgelig selveste Momster, Esme, som står bag konceptet. Skønne og sjove kvinder og det var faktisk bare rigtig hyggeligt, at hilse på dem alle 🙂

De andre piger havde ikke prøvet at lave tv før, så de var sådan lidt: “Det kender du jo alt til, Martinna!”, men som jeg fortalte, da jeg tidligere på året deltog i Aftenshowet på DR1, er det altså bare noget helt, helt andet med live tv eller Live on Tape, som det var idag. Jeg går lidt i panik ved tanken om, at det ikke kan tages om, hvis jeg siger noget mega dumt eller får et sygt hosteanfald. Haha, men det er vidst egentlig kun til min egen fordel, at jeg øver mig i at være lidt mere umiddelbar og ikke tænke så meget, før jeg taler. Det lyder måske lidt skørt, men min erfaring siger mig, at det bliver meget mere ægte på den måde. Og jeg synes sgu egentlig det gik meget godt!

Det bliver allerede vist i december og jeg glæder mig helt vildt at se det. Jeg skal selvfølgelig nok give jer besked, når jeg kender den præcise dato! Skal I se med? 🙂

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Holly

  Hej

  Jeg skriver fordi jeg virkelig er i vildrede, jeg elsker den måde du er overfor dine børn, og de valg du tager for dem!

  Jeg har virkelig brug for at tale med en, som har været i samme situtation som jeg er lige lige NU !!

  Jeg håber du vil svare mig 🙁

  Hilsen en fortvivlet mor

  1. Cellina Martinna

   Hej med dig! Du er velkommen til at sende mig en mail på cellinamartinna@hotmail.com, så svarer jeg så snart jeg har tid 🙂
   Kh Martinna

Skriv et svar