KONDOMER MED DELLER

rispapir-kondomer-med-avocado-og-deller

Sé, det var en overskrift, som jeg alligevel aldrig havde troet jeg skulle skrive..

Jeg smagte de såkaldte kondomer for første gang, for knapt 3 år siden og jeg husker at jeg syntes det var så klamt, netop fordi at det bare føltes som om, at jeg sad og tyggede i et kondom. Så jeg har faktisk holdt mig langt væk fra dem siden da, på trods af at de andre i familien, spiser dem ret ofte.. Jeg tænkte så forleden, at jeg måske skulle give dem en chance til, fordi at det jo er en genial måde, at få grøntsager på og blive mæt, samtidig med at det jo faktisk er ret sundt. Og ja, vi kalder dem altså for kondomer herhjemme, selvom det rigtigt hedder rispapir og intet har med kondomer at gøre. Potato potato, kondomer falder ligesom lettere på tungen 😉

I spørger mig jo så tit efter opskrifter, så jeg tænkte at jeg ville dele denne med jer! For en gangs skyld har jeg faktisk skrevet ned, hvad jeg har brugt af ingredienser! og så endda med Elliot i viklen, wuhuuu! #supermom 😀

elliot-i-vikle

Det skal I bruge
– rispapir (kan blandt andet købes i SuperBrugsen)
– modne avocadoer
– basilikum blade
– smagsneutral kokosolie til at stege i
– hjemmelavede deller (opskriften ses lige nedenunder)

progress-veganske-deller

Opskrift på veganske deller
– 4 løg
– 3 små fede hvidløg
– 2 gulerødder
– 2 tomater
– 2 frosne spinat “kugler”
– 1 rød peberfrugt
– 400 gram afkølede kogte ris
– 5 spsk. fuldkorns rismel
– 3 tsk. salt
– 1 1/2 tsk. paprika
– 2 tsk. kartoffel krydderi fra Urtekram

veganske-deller-plantebased

Fremgangsmåde
– smid alle disse ingredienserne i en foodprocessor og blend indtil der opnås en fast masse
– forvarm panden på høj varme og put godt med kokosolie på
– tag en spsk. af dejen og klat det på panden og giv dem så et par minutter på hver side
– hav tålmodighed – det tager lidt tid at få dem helt faste
– velbekomme og lad dig ikke narre af deres udseende, de smager faktisk ret godt!

rispapir-kondom

Skriv et svar

Luk menu