STIL MIG SPØRGSMÅL, DEL 1: VEGANSK KOST OG LIVSSTIL

vegansk-nutella-naturli-plante

Som jeg skrev i dette indlæg, får jeg efterhånden så mange private beskeder og mails, at jeg desværre ikke har tid til, at besvare alle og give et grundigt og uddybende svar. Det synes jeg er vildt ærgerligt og jeg foreslog derfor, at lave sådan nogle “spørg mig om alt”-indlæg, så jeg ligesom kunne få samlet det hele ét sted. Der var en læser som foreslog, at jeg lavede disse spørge-indlæg med emner, så det ikke blev alt for bredt. Det var jo en rigtig god idé og jeg har derfor besluttet, at starte med emnet: VEGANSK KOST OG LIVSSTIL. Det er nemlig de spørgsmål, jeg får aller flest af; hvordan man bliver veganer, alternativer til fødevarer osv. SÅ bring it on, stil alle jeres spørgsmål og så vil jeg snarest lave et indlæg med mine svar.

I kan stille spørgsmålene her i kommentarfeltet på bloggen, på min fb side og I må også gerne sende mig en pb, hvis I har det bedre med det! : )

God weekend, derude <3

Dette indlæg har 8 kommentarer

 1. Joan

  Tager du kosttilskud og hvis ja, hvilke? Jeg kunne læse mig frem til at man kommer til at mangle B og D-vitamin. Jeg deltager i veganerudfordringen som løber fra d. 1/11-22/11 og håber det giver et indblik i denne livsstil og forhåbentlig giver mig motivation til at fortsætte 😊

 2. Josephine

  Hvor handler du veganske varer? Hvor finder du inspiration til opskrifter? Skal man tage noget ekstra i forhold til vitaminer? Hvilke basis varer har du altid i skabene?

 3. Venterpaavinblog

  Elsker du truer med en nutella mad 😀
  Hit gerne med din bedste falafler og hvad du får dertil.

  – A

 4. Anna

  Hvor køber du like meat produkterne? Jeg kiggede i Føtex i dag, men kunne ikke finde det.
  Og så lagde du på et tidspunkt du billede ud af en lyserød mouse kage, vil du ikke lægge en opskrift ud til den? 😊
  Meget inspirerende at følge med i dit liv

  1. Cellina Martinna

   LikeMeat kan fås hos Bilka, Kvickly og SuperBrugsen 🙂 og tak for din kommentar!

 5. Simone Wissendorf

  Hvilke olier sørger du for at spise godt af? Jeg har termin om en måned og skal selvfølgelig amme ligesom med de to store. Men til forskel fra dem er min koststil de sidste tre år blevet 100% plantebaseret. Så hvad er dine bedste tips til sikre af god, nærende mælkeproduktion?
  Herhjemme spiser vores børn også 100% plantebaseret. De er 5 og 4 år. Jeg giver dem b12 spray dagligt. Er der andet, du giver dine som tilskud?

  Tusind tak!

  Mvh Simone fra http://www.drengelopper.dk

 6. Malene

  Laver du madplaner?
  Køber du ind til en længere periode af én gang?
  Spiser dine drenge glædeligt frugt og grønt?

 7. Linnea

  Hvor mange penge bliver I typisk på mad om måneden, og hvor handler I henne?

Skriv et svar