HAR I SET MIN LILLESØSTER?

anine

Efter jeg skrev dette indlæg om min storesøster forleden, kom jeg til at tænke på en ting… en ting, som faktisk ærgrer mig en hel del. Min lillesøster som I ser på billedet foroven, er ikke så vild med at være på tv og I har derfor ikke rigtigt set til hende i De Unge Mødre. Og derfor er der faktisk flere, som tror at jeg kun har én søster. Og det synes jeg bare er vildt ærgerligt, for min lillesøster er mindst ligeså stor en del af mit liv, som min storesøster er, på trods af at vi ikke bor under samme tag og at hun ikke medvirker i programmet.

SÅ derfor synes jeg det var oplagt lige, at præsentere jer for min kære lillesøster! Hun hedder Anine og er 18 år. Hun har ingen børn, men på trods af det, har hun allerede et stort moder-hjerte for vores børn og er generelt en meget følsom og kærlig pige, med hjertet det helt rette sted. Og nå ja, så er hun pisse lækker! Jeg har og vil altid have ondt i røven over, hvor mega smuk hun er. Men sådan skal det åbenbart være og jeg kan da også sagtens unde hende det.. nogle dage 😉

Anine har en kæmpe stor betydning i mit liv, ikke nok med at hun er min søster, så er hun også en bedste veninde for mig. Vi tænker ofte de samme tanker og vi kan læse hinanden på nul komma fem. Vi deler mange af de samme interesser og man kan faktisk sige, at Anine vækker den der “unge” side i mig, som stadig godt kan lide, at ligge en flot make up og købe en fin kjole. Og det er jeg sgu taknemmelig for. Når jeg er sygt deprimeret og bare har brug for en drink og en god snak, er hun min foretrukne. Hun inspirerer mig på mange punkter; hun er blandt andet sindssyg god til at ligge make up, hun er klog på på sund mad og fitness og så er hun selvfølgelig veganer og den aller største dyreven. Og vigtigst af alt, så er hun der altid for mig, når jeg har brug for det og jeg ved bare, at jeg altid kan regne med hende. Hun er virkelig den bedste søster, man overhovedet kunne forestille sig. Jeg føler mig virkelig heldig med to søskende, som også er mine bedste veninder.

Jeg ved godt at det måske (igen) bliver lidt flødeagtigt herinde, men forfan’, jeg vil jo gerne give jer et åbent indblik i mit liv og det føler jeg kun at jeg kan, hvis I kender til alle de mennesker bag mig. Og her er Anine altså én af dem, som har allerstørst betydning for mig. Og så skal alle altså også bare vide, at jeg faktisk har en lillesøster, på trods af hendes generte og ydmyge sind. Jeg syntes virkelig, at hun fortjente et indlæg helt for sig selv. Jeg håber det er ok, Anine?! Nu når du ikke vil komme frem i spotlyset, må jeg jo bringe dig ind i det..  eller noget i den stil, haha. Det kønne ansigt skal altså også ses! <3

Hvis I har lyst, kan I følge Anine på hendes Instagram lige her.

Skriv et svar