ELLIOTS 1 ÅRS FØDSELSDAG + INDFLYTTERFEST

elliot-1-aars-foedselsdag-os-fire

I går fejrede vi Elliots 1 års fødselsdag og indflytterfest i vores nye hus. Vi havde kun inviteret de nærmeste og var derfor også ret spændt på, hvor mange mennesker vi reelt kunne være i vores nye hus. Men vi kunne altså lige akkurat dække op til 18 mennesker i hver vores stue, hvis vi rykkede lidt møbler rundt og sådan. Det er jo ikke kæmpe stuer vi har, men jeg synes alligevel det er ret godt gået, at vi kunne være så mange. De Unge Mødre filmede en del af dagen og aftenen og der er jo altid nogen, som ikke har lyst til at være med på tv, så vi havde faktisk delt det sådan op, at de som ikke ville være med, sad nede i Melanies afdeling og dem som gerne ville med, sad nede hos mig. Og så kunne folk frit bytte lidt pladser i løbet af aftenen, når kameraet var slukket. Det fungerede faktisk rigtig godt og det var virkelig hyggeligt.

Jeg havde gjort borddækningen ret nem for mig selv og havde pyntet op med BRIO tog. Tænkte at det jo lige var i Elliots ånd og det endte også med at se ret sødt ud, synes jeg.

img_7655

img_7659

img_7663

img_7668

img_7677

img_7702

Vi havde en rigtig dejlig aften med lækker mad og dessert, som altid. Jeg nåede desværre kun at få fotograferet desserten, men aftensmaden var en virkelig lækker, indisk tofu gryderet med pomfritter og ris til og lækkert hjemmebagt brød og hvidløgssmør. Min mor hjalp os med maden, så det smagte jo selvfølgelig helt fantastisk!

vegan-cheesecake-greenos

dessertbord-vegansk-cheesecake-greenos-kanelkage-aeblekage

vegansk-cheesecake-greenos
Til dessert havde vi bestilt disse mega lækre veganske cheesecakes fra Greenos. De kan købes her. De er både glutenfri og soyafri og altså virkelig gode. Og folk syntes at de smagte helt som “normal” cheesecake på komælk, så det var altså virkelig en succes. Min mormor havde lavet hendes altid lækre, veganske kanelkage og æblegrød. Så der var altså lidt til enhver smag : )

mikkel-og-elliot-kysser-far-og-soen-kaerlighed

img_7797

img_7796

Jeg havde for første gang i hundrede år bestilt et par kjoler til anledningen. Det var lidt et sats sådan at bestille over nettet, men Janne fra lykkebylykke.dk var hurtig til, at hjælpe mig med størrelser og det rette snit og hun sendte mig tre fantastiske, smukke kjoler. Jeg fik prøvet dem alle på (det kan I faktisk se på tv), men forelskede mig altså fuldstændig i denne sorte sag. Sort er bare altid en sikker vinder, ikk’?

cellina-martinna-de-unge-moedre-minimum-lykkebylykke
Den smukke kjole kan købes lige her

milan-og-elliot

milan-kysser-elliot
Milan og Elliot havde også fået lidt nyt fra en af mine yndling shops babyfryd.dk. Elliots smukke heldragt kan købes her og Milans fine skjorte kan købes her. Er de ikke søde? Elsker at Milan er så vant til kameraet, at han bare poser på livet løs. Haha

milan-elliot-og-martinna-de-unge-moedre

melanie-josie-carla-og-elliot
Elliot ved min bedsteveninde Josie og moster med Carla mus i viklen <3 den nye bog var virkelig interessant, kan I godt se.

stemningsbillede

stemningsbillede-milan

elliot-rykker-i-carlas-kjole-faetter-og-kusine
Søde, milde Carla og Elliot, den lille bisse, som altid er mega interesseret i Carlas fine kjoler og hårbånd. Det er så typisk Elliot det der – fanget lige i det!

emily-og-mor
Min skønne mor og tilrettelægger of cam. De er da søde!

img_7731

img_7732

img_7736

img_7743
Elliots heldragt her.

Skønne Elliot! Jeg fatter virkelig ikke, at han allerede er 1 år på mandag. Tiden er gået så stærkt! Jeg glæder mig til, at fejre ham rigtigt på mandag, hvor dagen bare skal handle om HAM. Vi skal lege, hygge og kramme hele dagen. Synes faktisk det er ret fedt, at vi har haft alle gæsterne i går som fejrede ham, så at vi på mandag bare kan koncentrere os om vores lille familie, uden at skulle stresse med mad, rengøring og alt det der hører med til en stor fest. Mikkel har også taget fri, så på mandag er hellig – der skal vi bare være os <3

mikkel-og-elliot

klapper-kage

 

 

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Janni

  Sikke dejlige billeder! Du ser brand godt ud ❤️ Stort tillykke med både Elliot og jeres nye hjem 😊

  1. Cellina Martinna

   Åååh, TAK <3

 2. Laura nielsen

  Wow nogle virkelig skønne billeder!!! Dejligt i havde en dejlig dag/aften❤glæder mig til at se det i de unge mødre! Elsker at følge med i jeres liv!!!

  1. Cellina Martinna

   Tak! Det er jeg glad for at høre <3

 3. Isabel

  Ejj det er jo sød Emily😍 Hun passede vores søn for mange år siden i børnehaven, hun er så skøn❤️ Dejlige billeder og tillykke med Elliot og det nye hus😊

  1. Cellina Martinna

   Ej, hvor sjovt! Emily er bare skøn 🙂 tusind tak 🙂

Skriv et svar