ET TAK OG EN UNDSKYLDNING TIL JER

cellina-martinna-blog-de-unge-moedre

Jeg får hver dag mange henvendelser og private beskeder fra alle jer derude. I har så mange gode spørgsmål og I vil oftest gerne have mine råd til alt fra børneopdragelse, hårshampoo, hjemmepasning og veganske opskrifter. Jeg elsker at kunne hjælpe og det beriger faktisk mit liv på en helt særlig måde – det der med, at jeg kan gøre en lille bitte forskel for et enkelt menneske, blot ved at komme med et par råd eller trække på mine egne erfaringer. Dét er jeg vild med og det er sådan noget, som gør det rigtig fedt at være blogger og et kendt ansigt. I de situationer er det virkelig bare det hele værd, at dele så meget af ens liv med så mange tusinde mennesker. Så TAK fordi at I skriver, tak for tilliden og tak for de mange fine ord. Det er for vildt, at folk rent faktisk spørger MIG om råd! Det gør mig virkelig glad og varm indeni. Jeg sætter så meget pris på jer og at I kan bruge mine skriverier til noget brugbart.

Når alt det er sagt er der bare en ting, som ærgrer mig helt vildt og som jeg SÅ gerne vil finde en løsning på. Som årene er gået, er der flere og flere som følger med og jeg får som sagt mange private beskeder dagligt på min Instagram, Facebook side, mails og her på bloggen. Da jeg jo er hjemmegående med mine to drenge, bruger jeg hele dagen med dem og på en masse praktiske ting. Men når de er faldet omkuld om aftenen, sætter jeg mig ned og får besvaret alle de beskeder, som er tikket ind i løbet af dagen. Jeg har nemlig altid sat en stor dyd i, at svare alle på deres beskeder. Det er virkelig vigtigt for mig og jeg har derfor også altid brugt meget tid på det. For at det ikke skal være helt løgn, kan jeg bruge flere timer hver aften på, at besvare beskeder, kommentarer og mails og det er faktisk blevet et helt job for mig, som jeg skal sætte timer af til. Det kan være lidt stressende for mig, fordi at jeg jo har den her forventning til mig selv om, at jeg helst skal svare alle og også give et ordentligt svar. Udover de private henvendelser jeg får, skal jeg også hver dag bruge tid på mine samarbejdsaftaler og de tager også meget af min tid. Jeg er nok bare nået dertil, hvor jeg bliver nødt til at prioritere og planlægge min tid lidt bedre. Jeg bruger min blog og mine sociale medier rigtig meget og jeg elsker det! Men jeg har bare ikke rigtig længere tid til, at komme med de bedste og mest uddybende svar til alle og det er pisse ærgerligt, for der er faktisk ikke noget jeg hellere vil..

Jeg har tænkt og tænkt, hvordan det kunne løses og hvordan jeg kunne imødekomme alle. Ofte kommer I med spørgsmål, som jeg allerede har lavet blogindlæg om og der er det jo nemt, at sende jer videre her til bloggen. Ofte er det også de samme spørgsmål jeg får. Jeg har derfor tænkt, at jeg ville starte et lille “koncept” her på bloggen, som går ud på at jeg engang imellem laver en slags “SPØRG MIG OM ALT – INDLÆG”, hvor I så kan stille mig alle de spørgsmål, I nu må have og så vil jeg efterfølgende lave indlæg, hvor jeg giver uddybende og grundige svar. Jeg tænker at jeg kan imødekomme mange på den måde og jeg har faktisk førhen lavet lignende indlæg her og her. Det er selvfølgelig ikke alt jeg svarer på, blandt andet spørgsmål som “hvor meget har jeres hus kostet at bygge?” eller spørgsmål omkring mit sexliv. Det håber jeg I forstår. Men jeg vil gerne svare og råde på mange andre områder. Er det noget, I kunne tænke jer? Hvis I har andre idéer, er de hjertens velkomne. Jeg tager imod alle gode råd. Det vigtigste er, at mine læsere er glade og kan bruge det jeg skriver, så jeg vil rigtig gerne høre jeres mening. Men endnu engang TAK fordi I læser med og tak for jeres søde beskeder <3

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Kamilla

    Super fin idé Martinna 🙂 Tænker at du kan lave en form for emne eller tema, spørgsmålene skal tage udgangspunkt i og så former du de spørgsmål til de forskellige blogindlæg – så hvert indlæg ikke bliver en stor rodebutik 🙂 Emner som f.eks. AMNING, HÅRPLEJE, MAD, INDRETNING osv.

    1. Cellina Martinna

      Kære Kamilla. Tusind tak for dit input, det var faktisk en rigtig god idé med forskellige emner 🙂 det tænker jeg at jeg vil gøre!

Skriv et svar