JEG HAR FÅET NY FRISURE – SE FØR OG EFTERBILLEDE

cellina-martinna-de-unge-moedre-ny-frisure

Efter mange års kamp og ihærdigt forsøg på, at få et langt, smukt prinsessehår, har jeg omsider opgivet. Det kan nemlig ikke lade sig gøre. Det er fysisk umuligt for mig, at få længere hår end det, som I ser på billedet til venstre! Og hver gang mit hår når den længde, er spidserne så slidte og grimme, at de skal klippes af. Min mor er frisør og hun ser slidte spidser med det samme og lader mig derfor ikke gå ret længe med dem… og så er det vildt mærkeligt, men mit hår vokser også skævt, når det bliver langt? Så er den ene side af håret flere centimeter længere end den anden? Det er simpelthen op ad bakke og jeg magtede det bare ikke mere. Jeg tror ligesom bare at jeg måtte indse, at jeg aldrig får det lange, smukke hår, som jeg altid har drømt om. Det kan virkelig ikke lade sig gøre. Pis!

Men hvad skulle jeg så prøve? Er det ikke sådan lidt obligatorisk, når man bliver mor, at man så skal prøve en page? Det synes jeg ofte man ser og hører. Og så kunne det måske også syne en lille smule tykkere, hvis der blev klippet lidt af. Mit hår er nemlig blevet så tyndt, særligt efter jeg fødte Elliot. Det er så slasket og bare virkelig ikke særlig kønt, hvis du spørger mig. Jeg tog en hurtig beslutning og fik min mor til, at klippe et godt stykke af, så jeg kunne prøve en lidt længere page af. Og dette blev resultatet.

img_5170

Hvad synes I? Jeg er faktisk blevet ret glad for det og jeg synes også, at det har givet mig et lidt andet look. Jeg er lidt mere moden at se på og ligner egentlig ret godt en mor til to nu. Og Mikkel siger, at det har gjort mig lidt mere markeret i ansigtet. Haha, jeg ved ikke om det er rigtigt eller om han bare prøver at gøre mig glad, men altså, whatever works!

img_5125 img_5126
Jeg føler den rigtigt, kan I nok se. Haha ; ) og med de obligatoriske mor pletter på trøjen, er vi sgu godt kørende. Jeg er ret godt tilfreds!

Dette indlæg har 14 kommentarer

 1. Iben

  Det er Mega flot til dig 😍😍

  1. Cellina Martinna

   Tak! <3

 2. Mette

  Det er super flot til dig. Må jeg spørger hvordan at du får dit hår/pandehår til at fylde så meget. Mit ville bare klaske sammen😁 Vh Mette

  1. Cellina Martinna

   Jeg ved det faktisk ikke helt… det er lidt sjovt at pandehåret er så tykt, når alt andet ikke er 😀

 3. Laura

  Wow det flot til dig, det klær dig!

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak 🙂

 4. Henriette

  Det er da bare mega flot til dig!! Hold da op! Kan godt forstå du er glad for det😊👏🏼 Og det gav da også live det fylde, du manglede😊

  1. Cellina Martinna

   Ja, det gjorde nemlig så 🙂 tusind tak!

 5. Tina Kastbjerg

  Det er super flot 👍👍 Mikkel har fuldstændig ret 👍👍

  1. Cellina Martinna

   TAK 😀 <3

 6. Janne

  Det ser virkelig godt du.. du er så en flot mor og se på.. 😍😍

  1. Cellina Martinna

   Åh, tak altså! <3

 7. Josephine

  Jeg synes din nye frisure klæder dig super godt, så det kan jeg godt forstå du er tilfreds med! 😄
  Er også ret sikker på du ville rocke en endnu kortere frisure faktisk, men det du har fået nu er bestemt også lækkert!

  1. Cellina Martinna

   TAK! Jeg har dog slet ikke mod på en endnu kortere frisure 😀 <3

Skriv et svar