VITAMINMANGEL SOM VEGANER?img_3411

Sponsoreret af Zentabox

Jeg synes ærlig talt det kan være lidt af en jungle, at finde rundt i hvilke kosttilskud man bør tage og særligt som veganer. Jeg har faktisk i mange år kun taget B12 tilskud, men jeg har egentlig længe tænkt, at jeg nok også burde tage noget Omega 3… Problemet er bare, at Omega 3 oftest fås som fiskeolie og det vil jeg jo helst undgå. Jeg tror dog generelt, at min krop godt kunne være lidt i vitaminmangel, særligt efter at jeg har født Elliot. Jeg kan nemlig mærke, at jeg er blevet mere træt (på trods af god og lang nattesøvn), min hud bumser ud og jeg har en følelse af, at min krop er lidt i underskud.

For nylig blev jeg så præsenteret for et genialt koncept: Zentabox, som er en fysisk “box”, man får tilsendt en gang om måneden, med alle de vitaminer, man nu har brug for. Og det fede ved det er, at det ikke bare er tilfældige vitaminer – nej, det er vitaminer skræddersyet lige præcis efter, hvilken livsstil man har. Man starter altså med, at tage den her sundhedstest inde på deres hjemmeside, hvor man svarer på en masse spørgsmål vedrørende ens kost, fysisk aktivitet i hverdagen, psykiske tilstand mm. Udfra de resultater testen giver, kommer den så med foreslag til, hvilke vitaminer der ville være en god idé at supplere med. Man får en slags “score”, hvor der er beskrevet præcis, hvor man gør det bedst og hvilke punkter man eventuelt kunne forbedre. Virkelig smart!

img_3413

Da jeg havde taget sundhedstesten og den foreslog “Vegan Omega 3” blev jeg vildt glad og positivt overrasket over, at de rent faktisk havde vegansk Omega 3! Og deres Omega 3 er endda bæredygtig og dyrket i et kontrolleret miljø og indeholder derfor ingen tungmetaller eller andre toxiner. Win-win! Jeg må nemlig ærligt indrømme, at jeg altså er lidt skeptisk overfor alle de kosttilskud, der efterhånden er på markedet, da jeg ved at det ikke er alle, som er lige kontrolleret… Det fede ved Zentabox og deres kosttilskud er, at man kan gå ind på hvert enkel kosttilskud den foreslår og se præcis, hvad pillen indeholder, hvad det er godt for og derefter vælge til og fra. Udover Vegan Omega 3, foreslog den også et kosttilskud, som hedder “Iron Lady”, som blandt andet skulle være godt for immunforsvaret. Den ramte også plet, da jeg jo ofte føler mig træt, uoplagt og sløv. Iron Lady er også vegansk, glutenfri, laktosefri, allergenfri, GMO-fri og Eurofins (testet af verdens førende uafhængige laboratorie). Jeg er altså virkelig fan af, at hvert vitamin er uddybet så godt, så man ikke er den mindste smule i tvivl om, hvad man indtager og hvorfor…

img_3412

Hver Zentabox indeholder de her 28 daglige doser, én til hver dag og det er altså virkelig rart og overskueligt for sådan én som mig, som har det med at glemme sine vitaminer. Zentaboxen bliver sendt direkte til ens dør hver 4. uge, så man ikke selv skal røre en finger. Så dejlig nemt! : )

img_3414

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘413660588969519’); // Insert your pixel ID here.
fbq(‘track’, ‘PageView’);<!– End Facebook Pixel Code —>

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Steffen

    Fødevarestyrelsen anbefaler faktisk at spise tilskud som veganer, herunder især Vitamin B12 og Vitamin D. Jeg vil dog aldrig lade et online survey fortælle mig om jeg har brug for B12 eller ej, der skal en blodprøve til. Som tilskud har jeg god erfaring med Terranova’s produkter som er 100% veganske og kan findes i de fleste helsekostbutikker

Skriv et svar