MIKKEL VIL IKKE DELTAGE I DE UNGE MØDRE LÆNGERE

mikkel-martinna-de-unge-moedre

Det er lidt hårdt herhjemme nogle gange, det der med ikke at være enig med sin partner og dele samme drømme. Når den ene gerne vil gå den ene vej og den anden en anden vej. Det lyder måske lidt voldsomt, men egentlig er det blevet en hverdagsting, som vi prøver at tilpasse, så vi begge er glade. Sagen er nemlig den, at Mikkel ikke ønsker at deltage i De Unge Mødre længere…

Men sådan har det egentlig altid været. Mikkel har aldrig haft vildt optur over, at være med i et tv program, særligt siden den dag der var nogle fremmede, som begyndte at snage i hans privatliv og opfinde løgnhistorier om hans familie og fortid. Det var langt over grænsen for ham.. Han har dog været en god mand og bakket mig op, fordi at han vidste hvilke drømme jeg havde og hvilke budskaber, jeg gerne ville ud med. Det har selvfølgelig altid været på hans præmisser og han er aldrig blevet presset ud i noget træls. Han snakker rigtig godt med min søde tilrettelægger og har det også altid hyggeligt med de kameramænd, som er herude og filme.

På det sidste har han dog taget ret meget afstand fra det hele og vi har haft lidt uenigheder omkring fremtiden og min deltagelse i De Unge Mødre. Det er faktisk ret svært, for han ønsker virkelig at jeg forfølger mine drømme og jeg ønsker jo virkelig, at han er glad og tilpas med det, der sker i vores liv og at hans ønsker også bliver imødekommet. Men vi har fundet et ret godt kompromis og det går blandt andet ud på, at han er så lidt med i afsnittene som muligt og ikke bliver interviewet. Han har ikke et problem med, at jeg eller drengene er med – han gider bare ikke rigtig selv bruge tid og energi på det. Det kan selvfølgelig være en udfordring på den måde, at når vi laver interviews, kan det godt tage et par timer og det er svært, da jeg jo selv passer drengene og ikke har nogen, som bare lige kan tage over med dem.

Jeg ved at mange sidder derude og måske ofte tænker: “Men hvad mener Mikkel? Hvor er han henne i alle de der beslutninger?”. Jeg plaprer jo bare løs, både herinde, på min Instagram og på fjernsyn og man tænker måske ikke altid over, at der også er en mand inde i billedet. Men det er der. Og vi får det hele til at fungere på vores måde. Men det er klart, at i det offentlige er jeg jo ansigtet ud ad til – det er min historie jeg fortæller og ikke Mikkels. Men han står altså altid ved min side. Også selvom I ikke lige umiddelbart kan “se” ham.

Så han har taget afstand fra det hele og det har jeg fuld respekt for. Det kan være at det ændrer sig på et tidspunkt og at han får mere lyst til at være med. Men jeg forstår ham jo godt.. Det kan sgu være en hård branche, det her. Alle har en holdning til én og de er ikke bange for at ytre den. Og det kan være enormt grænseoverskridende, særligt for én som Mikkel, som har sin helt egen historie, som han ikke ønsker at dele med hele Danmark. Det skal sgu heller ikke undervurderes, vil jeg lige sige…

img_0242

Dette indlæg har 8 kommentarer

 1. Trine

  Jeg forstår ham godt, jeg tænker os at det ikke altid må være så rart at være en “offentlig” person og blive skrevet om, på medierne ovs.. tager hatten af, at han stadig væk synes det er fint at dig og drengene forsætter! Ærligt, hvis i ikke længere var med i programmet, så gad jeg heller ikke at se det – synes I er så gode! Og top yndlings familie :-)) #beklagerstavfejl 😅.

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak <3

 2. Nina

  Selvfølgelig forstår man ham – men kommer da til at mangle ham lidt i programmerne 😊 Men rigtig dejligt at vi stadig får lov til at følge dig og dine skønne knægte 😃

  1. Cellina Martinna

   I kommer også stadig til at se lidt til Mikkel, bare ikke i det omfang man førhen har gjort <3

 3. J

  Vi bakker op om Mikkels beslutning :-* <3

 4. Käthe

  I er skønne. Vild med i respektere hinanden og finder på løsninger sammen. Kommer til at savne ham og hans empatiske måde at være på overfor dig og børnene, synes han virker som en fantastisk person. Men forstår ham fuldt ud, det må være hårdt. Følger nogle sider om De unge Mødre og er meget rystet over voksnes tone.

  1. Cellina Martinna

   Tak for din kommentar <3

Skriv et svar