DOBBELTDÅB FOR ÅBEN SKÆRM…

dobbeltdaab-carla-og-elliot-de-unge-moedre

Husker I, da jeg fortalte at Elliot og Carla skulle døbes sammen og at De Unge Mødre ville filme dagen? Dobbeltdåben fandt sted tilbage i maj måned, hvor vi simpelthen havde den dejligste dag! Læs eventuelt mit tidligere indlæg, med en masse billeder fra dagen lige her.

I aften klokken 20 på Kanal 4 bliver dåben så endelig vist og jeg har allerede set afsnittet. Det er blevet et rigtig fint afsnit, med mange søde indslag. Jeg glemte helt at kameraholdet var der og det var faktisk rigtig rart! Når man laver tv, er det jo nærmest umuligt, at tingene ikke bliver lidt opstillet en gang imellem, men jeg synes faktisk at dette afsnit er så naturligt, som det nu kan blive. Tingene kunne jo ligesom ikke tages om ; ) de fulgte bare med og gik på ingen måde i vejen! Og så var det også rigtig hyggeligt, at have min tilrettelægger og kameramand med til selve festen. De fik selvfølgelig også et bordkort og var en del af dagen med de 50 andre gæster.

For at være helt ærlig var jeg meget i tvivl, om jeg ønskede at have De Unge Mødre med til dåben… Jeg synes egentlig at sådan en dåbsdag er ret personlig og det var lidt grænseoverskridende for mig, at “invitere” så mange tusinde mennesker med indenfor. Men samtidig ville jeg jo også gerne vise, hvordan vi holder dåb i vores familie og så er det jo også nogle rigtig fine optagelser, vi altid vil kunne se tilbage på. Når jeg ser tilbage på det, er jeg rigtig glad for at de var med og jeg glæder mig til, at se det igen i aften. Skal I mon se med? : )

carla-og-elliot-de-unge-moedre

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Mika

  Hvor er jeres super flotte spise bord fra? :

  1. Cellina Martinna

   Det er et hjemmelavet plankebord 🙂

 2. Annemette

  Hvor er din smukke kjole fra? 🙂

  1. Cellina Martinna

   H&M ☺️

Skriv et svar