VI ER INDE!

img_3188

Jeg beklager stilheden herinde, men som mange af jer nok har opfanget på min Instagram, er vi altså omsider flyttet ind i vores nye hus!!! Juhuuu! Trommehvirvler og alt det der!

img_2784

Det er virkelig fedt og vi elsker vores nye hjem SÅ meget. Nogen mere end andre… Det lille menneske på øverste billedet, er lidt betænksom ved hele den her nye tilværelse og jeg kan mærke, at han reagerer lidt på det, hvilket jo er klart! Han siger han vil bo hos bedste og at han savner hende og når jeg spørger ham hvorfor, er svaret altid at det roder for meget i det nye hus… haha, jeg tror måske at det eneste sted det roder lidt, er oppe i hans lille kloge hoved og jeg forstår ham jo virkelig godt. Selvom der den første dag rodede ret meget med flyttekasser og møbler, synes jeg nu faktisk at vi er kommet ret hurtigt på plads. Selvfølgelig mangler vi stadig en del, sådan tror jeg ofte det er, når man flytter i noget helt nyt. Det må komme hen af vejen. Lige nu er vi bare enormt glade over, at være flyttet ind og jeg eeeelsker at have mit eget hjem, hvor jeg kan få ro, lukke en dør og generelt have mere end 10 kvm at færdes på. Det var så tiltrængt!

img_2963img_2977 img_3185

Jeg lover jer, at der kommer flere billeder af huset løbende og jeg tænker også at lave et indlæg, hvor jeg viser hele huset og alle rum frem. Det er der nemlig mange, som har efterspurgt og jeg vil da selvfølgelig gerne vise mit nye hjem frem ; )  undervejs kan I sevfølgelig også følge med på min Instagram @cellinamartinna, hvor jeg dagligt poster billeder fra vores hverdag.

Ha’ en dejlig tirsdag! PS. Jeg er med i De Unge Mødre i aften kl. 20 på kanal 4, hvor jeg får besøg af to gode veninder. Vi snakker om børneopdragelse og alt det svære ved det. Skal I se med?

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Tina

  Stor tillykke med jeres nye hus 💐Det ser så godt ud 👍 Det er SÅ fedt at flytte ind i et helt nybygget hus 👍 Det gjorde vi for godt 2 år siden 😊 håber Milan bliver glad for det, når I lige få noget ro på og I er kommet helt på plads. Endnu engang stor tillykke 💐 Det ser SÅ godt ud 👍😊
  P. S en gammel krage som mig ( 52 ) ser også de unge mødre 😄 Du gør det simpelhen SÅ godt 👍
  Kh
  Tina

  1. Cellina Martinna

   Kære Tina. Tusind tak for din søde besked, det gør mig meget glad at høre <3 kh Martinna

 2. Sandra

  Kære Cellina Martinna.
  Jeg er vild med din blog, har dog et spørgsmål som overhoveder ikke er relateret til dette indlæg – håber det er ok 🙂
  I dagens episode af De unge mødre taler dig og din mand om et kursus han er på, som handler om konflikthåndtering med børn. Dette er min mand også interesseret i – kan du måske give et link til kurset?

  1. Cellina Martinna

   Hej Sandra! Tak for din besked. Det er et kursus som Mette Graves tilbyder 🙂 jeg har desværre ikke et link, men prøv at finde hende på Facebook og hør hende ad <3

 3. Maria

  Tilykke med huset. Du skriv på et tidspunkt omkring aktivt kul til børn. Ved du evt hvor man kan bestille noget til små børn, som dine. De stder jeg har søgt/været kan man ikke få dette produkt du viste længere. Dog har jeg fundet noget tilsvarende, men bør ikke anvendes til børn under 15. Kan man bestiller fra en side i Sverige, hvor i købte jeres.

  1. Cellina Martinna

   Hej Maria! Det er en bekendt min søster har i Sverige, så man kan desværre ikke. bestille det derfra. Har du set mit indlæg, hvor jeg linker direkte til en webshop som forhandler aktivt kul? Mit bedste sundhedsråd, hedder det 🙂

Skriv et svar