JEG HAR GIVET JER ET FORKERT BILLEDE AF, HVEM JEG EGENTLIG ER..

img_2718

I dag har været en rigtig lorte dag. Ærligt talt. En af de dage, hvor jeg bare bliver enormt påvirket af andre og deres negative energi. Jeg har tænkt meget i dag – særligt over min medvirken i De Unge Mødre. Nogle dage rammer det mig rigtig hårdt, at være et “kendt ansigt”. Jeg kan mærke at jeg tænker rigtig meget over, hvad jeg signalerer og udstråler ud ad til. Og jeg er bange for, at give et forkert indtryk af hvem jeg egentlig er. Jeg er bange for, at jeg i De Unge Mødre programmet har givet et forkert billede af, hvem jeg er og det bider mig lidt i røven nu. Jeg kan mærke, at jeg bliver enormt påvirket af alle de forventninger, folk har til mig og mest af alt de høje forventninger, jeg har til mig selv. Jeg er bange for, at lave fejl og jeg er bange for, at jeg ikke kan leve op alle de idealer jeg selv har.

Jeg har en idé om, at mange tror at jeg har styr på alt og at mit liv bare er en dans på røde roser. Folk spørger mig, hvordan jeg har så meget overskud og indre ro? Det har jeg slet ikke. Men jeg kan godt se, at jeg måske tit kommer til at udstråle det, med det samme, kameraet bliver tændt. Og det er ikke i orden. Jeg kan ikke lide, at vise mine svage sider til jer. Det kan jeg sgu ikke. Men det er vist på tide, at jeg øver mig i det. For jeg ønsker ikke, at være et kendt ansigt, som folk slet ikke kan relatere til eller føle at de skal leve op til. Ingen skal leve op til mig eller føle at jeg er bedre end dem. For det er jeg ikke. Jeg er træt af, at jeg føler at jeg skal være så pisse perfekt hele tiden, fordi at jeg i nogle afsnit af De Unge Mødre måske har givet udtryk for det. Det er min fejl og det beklager jeg virkelig.

Jeg vil bare gerne være Martinna – ikke veganeren, ikke den ifavnske mor eller helse Else. Jeg vil ikke have et stempel på mig længere. Jeg er så træt af, at være stemplet som noget bestemt og med det samme jeg træder udenfor eller lidt ved siden af, råber folk højt. Jeg gider ikke altid at sige B, fordi jeg først har sagt A. Jeg vil have lov til at fejle og ændre mening. Jeg er bare et menneske ligesom alle andre. Jeg vil bare være Martinna – med alle de fejl og mangler som medfølger…

Dette indlæg har 11 kommentarer

  1. Cellina Martinna

   <3

 1. Sofie

  ..men jeg håber du vil acceptere stadig at være min yndlings mor/yndlings familie at følge på Instagram og i de unge mødre.. Jeg tænker ikke veganer eller helse Else – jeg tænker “kærlighed! Enormt meget kærlighed” om dig, dine valg og din familie.

  1. Cellina Martinna

   Ååååh, det gør mig SÅ glad at høre at det er det, du ser – kærligheden, for dén er noget af det mest oprigtige <3 tusind tak for din kommentar!

 2. Nanna

  Dejlige Martinna. For det er du, selv med fej 😉 Det er SÅ sejt at du tør skrive det her indlæg, for det er pisse hårdt og svært at blotte sig selv, især som offentlig person. Jeg synes du er sej og skøn, ikk fordi du virker perfekt (hvis du gør det for nogen), men fordi du deler ud af: veganske tanker/vaner, din syn på børn og opdragelse, din vægt især (den var så sej), osv. Du deler dig og det er skønt og læse med på. Jeg elsker og læse om jeres familie på godt og ondt, og især billederne af jeres skønne drenge, for de er så skønne, de lyser af trivsel. Alle laver fejl og har skavanker, ting de kan blive bedre til, og børn der ind imellem er skide irriterende 😂 Men kæmpe Knuz og sejt gået herfra

  1. Cellina Martinna

   Kære Nanna. Tusind tak for din besked <3 det varmer meget indeni at høre! TAK!

 3. Camilla

  Kære martinna ❤️
  Det jeg har set til dig i de unge mødre tænker jeg at du er et fantastisk menneske som finder sine egne fejl før alle andres. Du er først og fremmest mor til 2 utrolig lækre børn og man kan se du prøver at give dem det bedste i livet ☺️ du er fantastisk som du er uanset om du viser dine fejl eller ej ❤️ mange kunne lære fra dig og dine prioriteter i livet.

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak, Camilla. Det varmer meget at høre <3

 4. Mette

  Så smukt skrevet. Især når man lever efter nogle ideologiske drømme, som vi alle gør på et eller andet plan, og især når alle folk følger med, kan jeg forestille mig at det umuligt ikke at blive påvirket af andres meninger om en. Jeg har kun fulgt dig igennem din blog, og synes du virker som en skøn mor… Men alle er jo skønne mødre for deres børn, og gør det bedste de kan.
  Det er rart at læse dit indlæg her. Det er sejt at du ikke vil stemples mere, som du skriver, for vi er sgu først rigtige frie mennesker når vi kan elske os selv med hele pakken. Også alle de gange vi ikke er ifavnske osv. Jeg sender en masse gode energier din vej, det er så stort at du allerede har så meget visdom i dig så tidligt i livet ❤

  1. Cellina Martinna

   Tusind, tusind tak for din besked <3

 5. Ingriid

  Kære Cellina Martinna og fam.!
  Stor Tak for Dig! At du tør stå frem. Af forskellige årsager påtænker jeg også, at hjemmeundervise vore børn og er gammel vegetar-elsker.
  De bedste decembertanker
  Ingrid og fam.

Skriv et svar