JEG KAN IKKE VENTE MERE

img_2396

Nu er der ikke længe til, at vi rykker ind i vores nybyggede hus. Ja, faktisk er det kun et spørgsmål om dage, før det hele står indflytningsklar. I løbet af næste uge skal alt gulv være lagt, køkken og bad skal være oppe og alle småting være ordnet. Og jeg kan love jer for at jeg står klar, så snart der er et toilet og vandet er sat til! Jeg. kan. ikke. vente. mere. Seriøst! Jeg glæder mig så meget til, at vi omsider får vores helt eget hjem. Jeg er så lykkelig indeni over, at hele denne laaaange proces snart er ovre. Det føles simpelthen så godt!

Og eftersom byggeriet jo virkelig har trukket ud, har jeg jo haft rigtig god tid til, at kigge på møbler og interiør til vores nye hjem. Jeg er blevet lidt af en sucker for boligindretning og jeg elsker at lege med tanken om, hvordan vi snart skal indrette os. Det bliver så godt, at starte på en frisk og at vi har alle muligheder for, at indrette os præcis, som vi ønsker.

img_2398img_2399

Milan glæder sig også helt vildt til at flytte og få sit eget værelse. Det betyder meget for mig, at drengene får et værelse, som de har lyst til at være på og som indbyder til leg og hygge. Det bliver så spændende! I går var vi ovre og se gulvet og vi mødte tømreren. Milan sagde helt uopfordret til ham: “Vi glæder os meget til at flytte ind!”, så jeg tænker ikke at jeg er den eneste, som virkelig ser frem til indflytningen ; )

I ved jo at jeg er vild med bæredygtighed og naturlige produkter og derfor har jeg også gjort meget i, at finde sådanne produkter til vores nye hjem – særligt til børneværelserne. Jeg postede i går et billede på min Instagram af den smukke luftballon uro, som er fremstillet af genanvendt papir og naturgummi. Jeg har tænkt mig, at den skal hænge på vores badeværelse over puslepuden. Egentlig har jeg længe ønsket mig en uro, for Elliot er seriøst umulig at skifte lige i tiden. Han vender sig med det samme, jeg ligger ham på puslepuden. Han har (åbenbart) slet ikke tid til, at få en tør ble. Haha. Jeg havde lidt håbet på, at en uro kunne hjælpe på det, men jeg tog vist fejl…

img_2397

God dag til jer alle : )

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Kirsten

  Jeg er SÅ glad på jeres vegne! Glæder mig til at se lidt glimt af det af og til 🙂

  1. Cellina Martinna

   Jeg lover en masse spam! Hvis ikke herinde, er du også meget velkommen til at følge med på min IG : )

 2. TH

  Hold da fast! Vi flytter inden den 18. Sept. Og vi har fået anlagt klinker og de er i gang med det sidste gulv. I næste uge kommer alt inventar og dørene sættes i 😊 Jeg kan godt forstå, du glæder dig. Jeg kan heller ikke vente 😍

  1. Cellina Martinna

   Åh hvor fedt! Held og lykke med det hele : )

Skriv et svar