8 PRODUKTER JEG BRUGER TIL DAGLIGT


img_2360

Et af de spørgsmål jeg får flest af og nærmest dagligt er, hvilke produkter jeg bruger til min hud, mit hår og hvilke kosttilskud jeg tager som veganer osv. Jeg tænkte derfor, at det var oplagt med et indlæg med 8 af de produkter, som jeg er særligt glad for og som jeg bruger hver dag. Jeg linker til alle produkterne nedenfor : )

 • Tandpasta: Vi har i løbet af de sidste par år prøvet mange forskellige tandpastaer, men når man igennem hele sit liv har været vant til en “fyldig” tandpasta som skummer, kan det være ret svært at finde noget, som minder om det, men som samtidig er uden fluor. Men denne tandpasta fra Biorepair er fantastisk – den skummer, smager godt og så er det den eneste tandpasta på markedet, som kan reparere nedbrudt emalje. Vi har ikke brugt andet det sidste års tid.
 • Tandbørste: Jeg ELSKER bambus og er derfor begyndt, at købe mere bambus og så vidt muligt undgå plastik. Jeg køber altså kun bambus tandbørster nu. Det giver mig så god samvittighed at vide, at jeg i princippet kan grave den ned i haven efter brug, uden at det vil skade miljøet på nogen måde. Alt tæller når det kommer til, at skåne og passe på vores jord – selvom en tandbørste kan virke som en lille ting, læste jeg på et tidspunkt, at ét menneske i gennemsnit bruger 300 tandbørster igennem et helt liv. Det er alligevel ret mange tandbørster, ikk’?
 • Shampoo: Jeg hader at bruge mange penge på shampoo og jeg går derfor altid efter en billig én, som samtidig er økologisk, vegansk og uden for meget gift. Jeg har i en længere periode brugt denne fra Urtekram. En liter shampoo for 100kr – det er altså lige til at overleve! ; )
 • Balsam: Jeg har et umuligt hår. Sådan virkelig umuligt. Det er tørt og mega svært at rede ud. Men denne balsam fra Sante er altså virkelig god. Håret bliver helt silkeblødt! Og så er den selvfølgelig også økologisk og vegansk.
 • Svamp til huden. Konjac svampen har jeg brugt i ca 3 år nu. Den er fantastisk til at rense ansigtet med og indeholder blandt andet aktivt kul, som dræber bakterier på huden. Jeg bruger altid den grå konjac svamp til uren og fedtet hud, men den findes også til andre hudtyper.
 • Kokosolie selvfølgelig! Det er en sikker vinder og kan bruges til nærmest alt. Herhjemme bruger vi den oftest til madlavning, røde baby numser, svamp, som creme, tandpasta, ja, faktisk alt! Min favorit er klart den økologiske, koldpressede kokosolie fra Urtekram.
 • Kosttilskud: B12 er det eneste kosttilskud, jeg tager som veganer. Man anbefaler altid veganerne og vegetarer, at tage B12 tilskud. Så det gør jeg. Men udover det forsøger jeg blot, at spise sundt og varieret. Men jeg spiser også kage. Meget kage, hæhæ
 • Olieshots: I perioder tager jeg også olieshots. Jeg er særligt glad for den økologiske olie fra Udos Choice og har taget det igennem en årrække. Jeg blander det altid i smoothies, ellers kan jeg ikke få det ned. Men det er altså virkelig en genial måde, at få en masse gode olier på – den indeholder blandt andet kæmpenatlysolie og kokosolie.

Jeg håber at I kunne bruge nogle af disse helse tips! Det er i hvert fald produkter, som jeg kan stå hundrede procent inde for og som jeg virkelig er glad for at bruge.

Ha’ en dejlig tirsdag <3

 

 

 

 

 

 

Indeholder reklamelinks

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. bride

  Its such as уou read my mind! You appear to know so much approximately this,
  such as you wrote the book in it or sometһing.
  I belіeve that you could do with some % to power the message house a little bit, however
  other than that, that is magnifiϲent blog. An еxcellent read.
  I will certainly be back.

Skriv et svar