“HVAD HAR JERES HUS KOSTET AT BYGGE?”


milan-nybyg-2

Jeg har igennem det sidste stykke tid fået mange henvendelser på vores byggeri, særligt efter jeg er begyndt, at poste billeder af processen på min Instagram. Mange skriver også privat og spørger ind til, hvor meget det har kostet at bygge vores tofamiliehus. Jeg kan godt forstå, at nogle folk er nysgerrige, særligt dem som også selv går med tanken om at bygge nyt.

Jeg deler mange ting med jer herinde og med offentligheden generelt og det kan til tider godt være ret grænseoverskridende, at dele så meget ud af sit liv, med så mange tusinde mennesker. Flere og flere følger med og de seneste par år har jeg ofte skulle mærke efter, hvor meget jeg egentlig ønsker at dele.. Det er stadig en øvelse og det kan være svært. Jeg kan dog mærke, at økonomi og penge er en meget privat sag for mig, som jeg ikke har lyst til at dele med alle.

Jeg vil altid gerne være behjælpelig og svare på spørgsmål angående, at leve sparsomt og handle billig økologisk og plantebaseret mad (læs eventuelt mit indlæg med gode råd og tips til økonomien som hjemmegående). Men når folk spørger ind til, hvad min mand og jeg tjener og hvad vores hus har kostet at bygge, bliver jeg nødt til at være ærlig og sige, at det er privat for os. Det håber jeg at folk kan forstå.

Det er en hårfin balance at sortere i, hvad og hvor meget man egentlig skal dele med offentligeden, men jeg har en grænse og jeg kan helt klart mærke, når folk nærmer sig den. Meget vil jeg dele og jeg vil gerne give et ærligt og åbent indblik i vores liv og hverdag, men der er også ting, som bliver holdt imellem den nærmeste familie og venner. Det betyder meget for mig og jeg sætter en stor dyd i stadig, at være en privat person.

Husk dog at I altid gerne må stille spørgsmål! Jeg skal bare blive bedre til, at sige fra. Men jeg elsker at I har lyst til at skrive, dele, spørge og generelt bare, at sende hilsner til mig. Det betyder så meget, at få lidt igen fra jer, så bloggen ikke bare føles som envejskommunikation ; ) man glemmer jo ofte helt, hvor mange I egentlig er derude.. Men jeg er utrolig glad og taknemmelig over, at I har lyst til at følge med. Tusind tak for det og for jer!

Ha’ en rigtig dejlig mandag <3

Dette indlæg har 10 kommentarer

 1. jennifer

  Hej..

  Jeg tænkte på at nu hvor du ikke deler ud af jeres økonomi som jeg forstår 100%, det ville jeg heller ikke 😄 men tænker om ikke du evt kunne dele links og gode ideer til når man skal bygge selv 😊 evt det firma i har brugt, ting i gerne ville have vidst, ting i har lært i processen 😄 vi står selv og overvejer at bygge da vi er to voksne og 5, snart 6 børn… 😊 så at kunne bygge selv er en drøm men også en jungel 😊

  1. Cellina Martinna

   Jo, det kunne jeg godt overveje. Det vil jeg lige tænke lidt over 🙂 Tak for input!

 2. Fuld respekt herfra!!
  Jeg vil heller ikke dele min økonomi med hele verden;-)

  1. Cellina Martinna

   Tak! 🙂

 3. Karina

  Jeg er først fornylig begyndt at følge dig og din lille familie 💚
  Og jeg må indrømme udfra dine blog indlæg bliver meget inspireret af dig og jeg er vitterligt begyndt at tænke på en ny og positiv måde over alle mulige “mærkelige” ting i min hverdag 💚

  Du er helt klart et stort forbillede for mig💚

  Når det så er sagt så kan jeg godt forstå der er mange ting man ikke vil dele ud af og jeg forstår virkelig ikke hvorfor folk synes de har krav på at vide alt om folk bare fordi de er offentlige personer? Det virker ofte som om folk glemmer at tænke “hvad ville jeg egentlig selv i den situation” – i er bare mennesker 😊💚

  Så respekt for at i vælger at holde nogle ting privat.

  Masser af kærlighed herfra 😃

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak for din kommentar! Det gør mig virkelig glad at høre og det er dejligt at møde forståelse 🙂 <3 tak!

  1. Cellina Martinna

   Tak Kirsten! 🙂

 4. Mille

  Hej Martinna
  Har læst lidt paa din blog i dag. Da jeg faldte over den. Har set faa afsnit af de unge mødre. Jeg synes egentligt tv, og det du skriver om passer meget godt over ens. Det virker som om, at du tænker/analysere og har mange gode ideer til livet. Det gør ikke noget tænke over tinge, og se/føle om man er paa rette vej. Det synes jeg er virkelig fedt, at se du gør. Og synes du viser din saarbare side ved at sige, at du ikke trives, hvor du bor, at Mikkel gaar paa et forældre kursus. Saa nej man kan tydeligt se, at alt ik er perfekt. Men hvem siger os det skal være perfekt. Det virker som om, at du har lidt forhøje forventninger til dig selv. Og prøv at lade være med, at lade dig gaa paa, hvad andre tænker og tror. Du er perfekt som du er. Og hold fast i dine grænse. Ærgelig vis du saare. Men andre skal os vise sig respekt!.

  1. Cellina Martinna

   Tak Mille <3

Skriv et svar