STATUS PÅ NYBYG – SE VORES TOFAMILIEHUS

milan-nygbyg

Wow, hvor har det bare været længe undervejs efterhånden, men vi er omsider ved at nå til vejs ende. Jeg syntes derfor det var på tide med en status på vores nybyggeri og en masse billeder af, hvor langt vi er nået. Det har været en lang og hård proces, synes jeg.. Lige fra at vi sidste år besluttede os for, at vi skulle bygge hus med min søster og hendes familie til, at byggefirmaet gik konkurs og en masse frustrationer, overvejelser og beslutninger som skulle tages undervejs. Hvis det er helt rigtigt, skulle vi jo være flyttet ind i maj måned. Men set tilbage på det hele nu, viste det sig kun at være til vores fordel, at byggefirmaet gik konkurs, for ellers var det aldrig blevet så godt, som det er idag. Så måske var der en mening med det hele alligevel… Men I aner seriøst ikke, hvor langsomt dagene går nu! Vi kan slet ikke vente længere og vi vil bare have vores eget hus NU. Som I kan se, mangler der dog lidt endnu. Maleren begynder i næste uge og herefter skal der ligges gulv, fliser osv. Vi rykker ind i uge 35 og jeg tæller timer nu. Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften.

Jeg vil lige give jer en lille rundtur af vores afdeling i huset. Det er måske lidt svært at se det for sig på billeder, men I kan eventuelt også se plantegningen af hele huset her.

faelles-entre-bofaellesskab-tofamiliehus-nybyg
Vores fælles entré, som faktisk er det eneste vi deler med min søster og hendes familie. Døren som I ser lidt af til højre går ind til vores teknikrum, som også er fælles. Derinde kommer vi til at opbevare overtøj, sko og andet praktisk, så vi kan holde entréen enkel og pæn til gæster. Ellers kunne det hurtigt hobe sig op med sko og jakker til 9 mennesker, ikk’? : D

koekken-nybyg
Og det er så det første rum, man kommer man ind til – køkkenet! Husets hjerte! Der hvor Milan står skal vasken være ; ) døren til venstre er altså ud til entréen. I kan se en 3d tegning af vores køkken her.

stue-nybyg
Og vores stue, som både bliver tv- og spisestue. Småt, men godt! Døren til venstre går ind til vores soveværelse og gangen som i ser helt nede, fører ind til det mindste badeværelse og et børneværelse på hver side.

stue-2-nybyg
Stuen set fra den anden side. Værelset helt nede forenden er det mindste værelse i huset og skal indtil videre bruges som kontor.. Indtil jeg får min lille pige engang, hæhæ

sovevaerelse-nybyg
Og vores soveværelse, som egentlig er ret stort i forhold til de andre rum i huset. Men det er ganske velovervejet og altså designet til, at der er plads til en kæmpe stor seng, hvor vi alle kan sove – store og små. Det er en vigtig prioritet for os, at der er plads til os alle herinde : )

sovevaerelse-plus-bad-nybyg
Den anden ende af soveværelset, hvor døren fører ind til det store badeværelse. Elsker at vi har et badeværelse bygget til vores soveværelse. Det er altså smart, specielt når vi også skal have vask og tørretumbler derinde, så man kan gemme rodet og vasketøjet lidt væk og sende gæsterne ud på det lille badeværelse. Smart, ikk’?! ; )

Hvad synes I? Er det ikke bare fiiiint? : )

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Malene

  Jeg er vild med den måde I har prioriteret soveværelset på! Skal I have special bygget seng? 😌

  1. Cellina Martinna

   Nej, indtil videre har vi bare en dobbeltseng og en åben tremmeseng til 🙂 men senere hen bygger vi helt sikkert mere på!

 2. Anette

  Det er så flot 👍😁

  1. Cellina Martinna

   Tak! 🙂

 3. TH

  Ej, men det bliver jo så godt! Vi flytter ind midt Sept. Så vi tæller også bare ned 😊

  1. Cellina Martinna

   Åååh hvor spændende! Held og lykke med det hele 🙂

Skriv et svar