ELLIOT OG CARLAS DOBBELTDÅB

martinna-og-mikkel-de-unge-moedre-milan-og-elliot-barnedaab
Som lovet vil jeg gerne dele lidt billeder af Elliot og Carlas dåbsdag. Vi havde den skønneste dag fyldt med kærlighed, hygge, lækker mad og dejlige mennesker. Vi kunne simpelthen ikke have ønsket os en bedre dag!

barnedaab-skarresoe-kirke-de-unge-moedre
Der er altid lidt (okay, meget!) stress op til sådan en stor festdag, men da dåben var ovre og festen var gået godt igang, kunne vi endelig slappe af og nyde resten af dagen. Det var virkelig hyggeligt og jeg er så taknemmelig for alle de mennesker, som var med til at fejre vores to små guldklumper. Som I kan se på billedet, fulgte De Unge Mødre også med i løbet dagen, men jeg bemærkede dem nærmest ikke. Jeg er dog vildt spændt på, at se afsnittet til efteråret og til at gense alle de små, fine øjeblikke.. Og de stressede øjeblikke, hvor ungerne skriger og man er tæt på et nervesammenbrud. Haha, ej, jeg er sikker på at det nok skal blive sjovt at se!

gavebord

hele-lokalet

festissimo-barnedaab-bordpynt-carla-og-elliot-de-unge-moedre
Eftersom det både var Elliot og Carlas fest, valgte vi at mikse farverne og det blev derfor blå/lyserød tema. Det så virkelig sødt ud og jeg er særligt vild med de blå marmor tallerkener. Det var virkelig nemt med paptallerkener og det sparede os en del opvask. Derudover havde vi hængt 60 helium balloner i loftet, i blå og lyserød og det var altså virkelig bare prikken over i’et. Det gav sådan en helt speciel hyggelig stemning. Billederne er faktisk ret utaknemlige, for i virkeligheden var det altså bare så fint og hyggeligt. Jeg håber at man kan fornemme det lidt bedre på tv. Pynten er købt hos Festissimosom simpelthen har så meget fint til alle slags fester og temaer.

buffet-oekologisk-vegansk
Beklager den dårlige mobilkvalitet, men det er det eneste billede, jeg har af hele den lækre buffet.

cafe-fika-3

cafe-fika-vegansk-buffet-1

cafe-fika-vegansk-buffet
Maden var fra vores yndlings café Fika i Jægergårsgade, Aarhus. Det var som altid mega lækkert og folk var vilde med det! Også selvom det var vegansk buffet og der var kødspisere imellem – der var absolut ikke andet end mætte og glade gæster. Det var virkelig en succes. Til dessert havde min lillesøster og svoger lavet de lækreste, veganske chokolademousse kager og min mormor havde som altid lavet hendes lækre kanelkage. Vi nåede desværre ikke at få et billede af kagebordet, men det var virkelig også mums!

christian

smukkeste-carla-anna
Min smukke, dejlige niece Carla Anna, som jeg fik lov at bære i kirken. Jeg er simpelthen så stolt over at være hendes Gudmor.

elliot-alexander-barnedaab-de-unge-moedre
Og dejlige Elliot, som snart er 8 måneder gammel. Min lille, store dreng <3 altid så glad og mild.

Jeg ville gerne dele endnu flere billeder af dåben og festen, men i respekt for gæsterne, holder vi resten private. Jeg håber dog I fik en lille idé om, hvor dejlig en dag vi havde og ellers kan I jo se med til efteråret på Kanal 4 : )

elliot-2

 

 

 

 

 

Indeholder reklame

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Maria

    Hvor er de søde. Tænkte egentlig På hvor du beskytter dig. Jeg tør ik selv tage p piller og er generelt meget skeptisk over for diverse ting. Så kunne godt bruge et godt råd.

Skriv et svar