NÅR MAN GÅR FRA EN STØRRELSE 36 TIL EN STØRRELSE 44

vegansk-nutella-naturli-plante

Sommeren er kommet til Danmark og vejret har været fuldstændig fantastisk de seneste dage. Det har været så skønt og vi har virkelig nydt det i fulde drag. Mine forældre har den skønneste natur omkring sig og en lækker swimmingpool, som vi har hængt ud ved de sidste par dage. Det har været så dejligt! Og varmt. Jeg ved ikke om det er hormoner eller hvad det er, men jeg sveder virkelig meget i tiden og der skal ikke så meget til, at jeg har det virkelig varmt. Derfor er det også vigtigt for mig, at have noget tøj, som jeg kan holde ud at være i, i denne varme. Men det har jeg bare ikke, fordi at jeg jo vejer lidt ekstra og derfor sidder sommerkjolerne bare ikke, som de plejer. Mildest talt. Det er ret nederen og det ærgrer mig selvfølgelig helt vildt.

Min mor kom så i tanke om, at hun havde nogle kjoler, som var lidt for små til hende og som jeg måske kunne bruge. No offense, min mor er super flot og helt perfekt som hun er, men hun har altid haft lidt ekstra på sidebenene, så at jeg skulle passe det samme tøj som hende, var jo lidt af en joke. Jeg blev faktisk en smule småfornærmet. Haha. Men hun mente at jeg skulle prøve dem alligevel, så det gjorde jeg. Kjolerne er fra Boohoo, så de er heldigvis lidt små i størrelsen, for til min store overraskelse passede de faktisk ret godt, på trods af at det var størrelse 44. Ja, faktisk passede de helt perfekt. Jeg har altid haft store bryster, så selvfølgelig sad kjolen stramt der, men jeg havde ikke regnet med, at de også ville sidde så stramt omkring hofterne og taljen. Jeg synes det er helt fint, at bruge størrelse 44, det er egentlig slet ikke det, det det handler om. Det der ærgrer mig mest er, at jeg kan gå fra at passe en størrelse 36 til en størrelse 44. Det burde måske fortælle mig lidt om, at jeg snart skulle tage mig sammen og lette røven, undskyld mit sprog.

Jeg ville egentlig gerne bare acceptere min vægt og hvordan jeg ser ud, men let’s face it, jeg er ikke glad for mit spejlbillede og det gør mig rigtig trist, at jeg ikke kan passe mit tøj. Jeg ved godt at jeg har to små lækre drenge og de er selvfølgelig det hele værd! Men det skal bare ikke være en undskyldning og jeg gider ikke gå på kompromis med min livskvalitet. Jeg ønsker at være glad for den krop, jeg er i. Det er ikke sundt for mig, at tænke så skidt om mig selv og min krop. Det fortjener den slet ikke. Så NU skal det simpelthen være! Slut med chokolade, kage, chips og (kæmpe) store portioner mad. Jeg gider ikke fråde mere. Kun engang imellem. Men ikke hver dag! Færdig slut.

Skriv et svar