SÅ LANGT, SÅ GODT

img_5657Ej, hvor har jeg altså bare glædet mig til at vise jer det her! Bare dét at der rent faktisk sker noget, at vi endelig er kommet i gang og at man nu kan se et hus! Det er simpelthen intet mindre end fantastisk. Tilbage i januar, da vi fik af vide at byggefirmaet var gået konkurs, må jeg ærligt indrømme at jeg var ret pessimiststik og jeg kunne slet ikke se, hvordan drømmen om bofællesskab nogensinde skulle blive virkelighed.. Mange uventede ting opstod og vi havde mange ting imod os, som bare gjorde processen endnu længere. MEN for et par måneder siden fandt vi jo et andet fantastisk murerfirma og det hele begyndte at lysne. Og nu, endelig, er vi for alvor igang. Jeg er helt oppe at køre over det og er ovre på grunden nærmest dagligt for at se, hvor langt de er nået. I næste uge bliver de helt færdige med skillevægge og man kan rigtig begynde at fornemme værelserne. Juhuuu, I aner ikke hvor fedt det er. Indflytningsdatoen hedder forsat d. 1. september, så nu er der kun knapt 3 måneder til. Det gør mig så glad indeni og jeg elsker tanken om vores helt eget, nybyggede hus! : )

 

2-nybyg-nybyggeri-cellina-martinna Her ses hele vores lange hus med begge afdelinger. Den åbning hvor I ser Mikkel står, bliver vores fælles indgang og entré

3-nybyg-nybyggeri-cellina-martinna

4-nybyg-nybyggeri-cellina-martinna De to billeder foroven viser vores afdeling, set indefra og udefra

5-nybyg-nybyggeri-lille-badevaerelse-cellina-martinnaSe lige! der er vægge! ; ) Dette bliver det lille (gæste)badeværelse og på hver side børneværelser. Hele plantegningen af vores hus kan ses her

Skriv et svar