EN PAUSE…

de-unge-moedre-krestine-havemann-cellina-martinna
Fotograf: Krestine Havemann, De Unge Mødre / Kanal 4

Måske har I bemærket stilheden herinde… Det har mildest talt været et par rigtig lorte uger herhjemme. Alt har sejlet og hele vores lille familie har været meget påvirket af det. Jeg kan mærke på Milan, at han (naturligvis) bliver meget påvirket af, hvordan Mikkel og jeg har det og derfor har han også reageret på alle de her frustrationer og triste følelser, som Mikkel og jeg har udsendt. Det har været og er virkelig hårdt. Der er mange ting i øjeblikket, som ikke rigtig fungerer… Blandt andet vores boligsituation og alt det her hus-byggeri, som bare har trukket så meget ud nu. Det er sindssyg hårdt ikke at have sit eget hjem og en fast base. Jeg har lært meget om mig selv det sidste halve år og jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er for mig, at have mit eget, at have ro og en tryg og stabil hverdag. Derfor tog vi torsdag aften en beslutning.

Som nogen af jer måske bemærkede på min Instagram, postede jeg et billede hvor jeg fortalte, hvordan jeg bare havde fået nok af de sociale medier. Det har nemlig virkelig også hængt mig langt ud af halsen og jeg havde bare brug for en pause. Vi besluttede os for, at låne mine bedsteforældres sommerhus weekenden over – mest af alt for lige, at komme ned i gear og mærke os selv igen og også for at få et lille break fra hverdagen. Vi blev derfor også enige om, at lade mobilerne være derhjemme (bare rolig, vi havde én med i nødstilfælde, som lå på den øverste hylde i køkkenet!) og det viste sig simpelthen, at være den bedste beslutning længe.

Vi har haft den BEDSTE weekend i rigtig, rigtig lang tid. Ingen støj, stress, stråling eller andet negativ energi – bare hinanden, leg, stilhed, hygge og vigtigst af alt NÆRVÆR. Ikke nok med at vi voksne har nydt godt af det, har jeg kunnet mærke en tydelig forandring hos Milan. Han har virkelig haft godt af, at komme lidt væk og at have forældre, som var hundrede procent nærværende og som havde masser af tid. Jeg vil helt sikkert gøre mere i, at have sådan nogle weekender fremover. Jeg havde faktisk regnet med, at jeg ville savne min mobil helt vildt, da jeg jo nok er lidt afhængig af den. Men til min store overraskelse savnede jeg den ikke på et eneste tidspunkt! Tværtimod var det virkelig en lettelse og det var så befriende, at muligheden for at være på nettet slet ikke var der. Jeg følte mig helt fri.

Det har været så skønt, at mærke sig selv igen og jeg er fyldt med fornyet energi. I går tog vi endnu en beslutning, som kommer til at ændre lidt i hverdagens struktur og det kan forhåbentlig være med til, at gøre det hele mere overskueligt. Sådan er livet.. Når noget ikke fungerer, må man jo handle og gøre noget ved det. Og det gjorde vi. Jeg er glad nu og hverdagen føles lidt lettere..

Jeg håber I alle har en dejlig mandag!

Skriv et svar