JEG MEDVIRKER I AFTENSHOWET PÅ DR1

de-unge-moedre-cellina-martinna-aftenshowet-dr1-kanal-4
Fotograf: Krestine Havemann, De Unge Mødre / Kanal 4

Som mange af jer nok ved runder De Unge Mødre afsnit 500. I den anledning vil der i morgen aften kl. 21.oo på Kanal 4 komme et jubilæumsafsnit, hvor Bubber tager rundt til et par af os deltagere og interviewer os omkring vores medvirken i programmet. Jeg har allerede set afsnittet og det er virkelig et fint afsnit, hvor man blandt andet ser nogle tilbageblik på de tidligere sæsoner. Jeg har aldrig set de helt tidlige sæsoner og derfor kendte jeg heller ikke til de gamle deltagere og deres historier, men det var faktisk ret sjovt og hyggeligt at se! Jeg overvejer helt at se de gamle sæsoner på Dplay nu : )

Men inden jubilæumsafsnittet kl. 21.00, kan I altså slå over på DR1 kl. 19.00. Jeg kommer nemlig på besøg i Aftenshowet og jeg glæder mig helt vildt! De spurgte om jeg havde lyst til at komme ind og snakke omkring min medvirken i programmet og selvfølgelig ville jeg det. Det er lidt nervepirrende, for selvom jeg efterhånden er vant til kamera og interviews, har jeg aldrig prøvet at være på live-tv. Det bliver spændende! Den skønne Camilla Framnes kommer til at sidde ved min side, så jeg er sikker på at det nok skal blive rigtig hyggeligt : ) jeg håber I vil se med!

 

Hvis I har lyst til at læse mere om min medvirken i De Unge Mødre, har jeg før skrevet ærlige tanker om de unge mødre programmet og min deltagelse og jeg blev meget såret i starten af de unge mødre programmet.

Skriv et svar